A TV2 sztárja 10 kiló leadása után megáll: Nem szeretnék tovább súlyt veszíteni! – így fogyott

A TV2 modellrealityjének sztárja olyan gyorsan fogyott, hogy volt, aki betegnek nézte.

2024. július 2., 15:23

Szerző:

Jávor Lili a TV2-n tűnt fel idén tavasszal a Next Top Model Hungary című realityben, de a műsor óta 10 kilót fogyott. A Bors című lapnak mondta el, hogy hogyan, vagyis inkább miért.

Fogyás: Jávor Lili 10 kilóval kevesebb

Jávor Lili pont a döntő előtt esett ki a TV2 sokat kritizált műsorából, és bár nem nyert, azóta is rengeteg manökenmunkával keresik meg, ami mellett folytatta táncosi karrierjét is. Mindeközben annyira látványosan vékonyabb lett, hogy bizonyos kommentelők már azzal jöttek, hogy biztos beteg – Osváth Zsoltot is hasonló beszólásokkal zaklatják az átalakulása óta. Nos, Jávor Lili sem beteg, de azt elismeri, hogy nem a legegészségesebb okból mentek le róla a kilók, már csak azért sem, mert aki egy modellversenyben szerepel, azon felesleges kilók nyilván nem nagyon vannak.

„Nem vagyok beteg, nem vagyok, anorexiás, sem bulimiás, de nem a legegészségesebb úton fogytam le. A forgatás idején a 176 centis magasságomhoz 69 kiló voltam, most 59-60 vagyok, attól függ milyen nap van. A műsor után történt a szakításom, aztán félévi vizsgáim voltak a Táncművészeti Egyetemen és még pluszmunkáim is lettek. Egyszerűen túl sok volt a stressz! Olvadtak le a kilók, izomból is fogytam, amit ugye 15 éve építek a tánccal, szóval nem szeretnék tovább súlyt veszíteni”

– mondja Jávor Lili a fogyása okairól, és persze arról, hogy miért nem szeretne tovább fogyni. A legfrissebb, tegnapi fotói szerint így néz ki most.

Jávor Lili nem tudott eleget fejlődni a testével

Közvetlenül a kiesése előtt Jávor Lili egyébként ezt írta a versenyről, megemlítve, hogy annyiban kilógott a többiek közül a vetélkedőben, hogy ő nem annyira minősül klasszikus modellalkatnak, hanem inkább sportolói fizikuma van:

„Sajnos búcsúzok a Next Top Model Hungary versenyéből. Rengeteg érzelem kavarog bennem, így hogy kívülről végignéztem a kiesésem.
Még mindig nem értek sok mindent, még mindig mérges vagyok és egy kicsit csalódott. Viszont hatalmas élmény volt ez a műsor számomra, ahol rengeteget tanulhattam magamról is közben. Amatőrként mentem be, viszont az, hogy tanulni akartam, fejlődni akartam és nyitott voltam mindenre, felfejlesztett egy olyan szintre, ahol már nem mondom azt magamra, hogy amatőrként jöttem ki. Igaz, a testemmel nem tudtam annyit fejlődni, mint ami elvárt volt, de higgyétek el, megmutatom, mennyire szép, kecses és nőies tud lenni egy sportos testalkat is.”

A fentiek az alábbi posztban olvashatók, ahol Jávor Lili egyben köszönetet is mond mindenkinek, a többi lánynak, a műsorban közreműködőknek, illetve természetesen a nézőknek is.

(Kiemelt kép: Jávor Lili Instagramja)