Diéta: Emilio és a felesége 3 hónap alatt együtt fél mázsát fogytak, úgyhogy jön is a következő lépés

Emilio és a felesége gigafogyáson vannak túl, sőt, folytatják a diétázást, de azért most egy újabb projektbe belevágnak.

2024. június 18., 11:25

Szerző:

Jellinek Emilio és Tina gyomorszűkítő műtétet csináltattak azok után, hogy a túlsúlytól a mulatóssztár már meg is betegedett, így nem volt más hátra, csak a fogyás. Egy kockázatos operáció volt ez, már csak azért is, mert Emiliónak a cukorbetegség mellé gyomorgyűrűje volt 15 éve, úgyhogy előbb azt kellett kivenni. De a műtét siker lett végül, így a realityszereplésekről is ismert házaspár már összesen 50 kilót leadtak kettesben.

Emilio és felesége nagyot fogyott

Emilio elhagyta az inzulint most, hogy sikerült lefogynia, így a gyomorszűkítés már csak ezért is megérte.

„Annyira szégyelltem meg utáltam ezt, hogy hú, most megint szúrni kell, borzasztó. Öregnek éreztem magam szellemileg. Mondtam, hogy ez nem én vagyok, hát mikor hagyom ezt abba?! És mondták az orvosok, hogy soha.”

Nos, mégis megtörtént, amire senki sem számított: a fogyás után Emilio nem szorul már rá az inzulininjekciókra. Általános állapotjavulásával az is együtt járt, hogy a párnak újra beindult a szexuális élete, sőt, Emilio legalábbis már gyerekvállaláson is gondolkodik.

„Komolyabb éjszakákon vagyunk túl! [...] A fickósság, az olaszság, ezek [visszatértek]! Jön a kis Emilio, remélem!”

– mondja a mulatóssztár, miközben a felesége nem győz feszengeni mellette. Alább találja a teljes interjút, amiből az is kiderül, hogy fogyós szereket árusító cégek megkeresték Emiliót, hogy mondják azt, hogy az ő tablettáiktól fogytak le, de a mulatóssztár azt mondta nekik, hogy takarodjanak:

„Mondtam, hogy akkor el lehet takarodni, taka, anyukám, taka! És én nem mentem az ilyenekbe bele, nem fogom becsapni a sorstársaimat!”

Kattintson a play gombra!

Korábban, hat héttel a műtét után a Blikk számára adott interjút a pár, és arra is érdemes most visszatekinteni, hogy akkor mit nyilatkoztak.

„Negyedét fogyasztjuk annak a mennyiségnek, amit korábban, mert kivágták az éhséghormont. Egyáltalán nem érzünk éhséget, akkor eszünk, ha szédülünk vagy megkívánunk valamit”

– írta le a helyzetet Jellinek Emil, aki annak idején többek között az Édes élet című realityben és a Sztárban sztár című vetélkedőben is szerepelt. Ekkor ő 16 kilóval volt könnyebb, Jellinek Tina pedig addigra már 18-at adott le.

Emilio hozzáteszi:

„A végső célunk, hogy én 75 kilóra, Tina pedig 70-re fogyjon, aztán pedig elkezdünk az edzőterembe izmot építeni.”

A gyomorszűkítő műtét komolyságáról pedig a következőket mondta:

„Ez egy végleges dolog. A bypassnál azon kívül, hogy a gyomorból kivágnak, a vékonybelekhez is hozzányúlnak, a felszívódásba is. Ezért ez egy végleges dolog. Itt is az ember elkövethet hibákat, hogy X idő múlva, amikor már egy picit jobban fog tudni enni... de annyit, mint előtte, soha többet nem fogunk tudni enni.”

(Kiemelt kép: TV2/Tények plusz)