Diéta: Osváth Zsolt megmutatta, milyen kegyetlen beszólásokat kap azért, mert túl sokat fogyott

Osváth Zsolt látványosat fogyott, teljesen máshogy néz ki most, mint még a februári gyerekvédelmi tüntetéskor. De ez is van, akit bosszant.

2024. június 22., 06:49

Szerző:

Osváth Zsolt négy hónap alatt adott le 21 kilót, és ennek következtében rendkívül látványos átalakuláson ment keresztül. A februári gyermekvédelmi tüntetés egyik főszerevezőjeként még nagyobb ismertséget szerzett médiaszemélyiség azonban megosztotta a héten, hogy a közösségi médiában így is jut neki a kegyetlen beszólásokból.

Osváth Zsolt teljesen átalakult

Rengeteg hallottunk arról, hogy a túlsúlyuk miatt mennyit bántják a celebeket és a hétköznapi embereket egyaránt a közösségi médiában, erről többek között Erdélyi Mónika is beszélt egy csomót az utóbbi időben. Elkeserítő, bár nem különösebben meglepő, hogy a problémára nem feltétlenül orvosság az sem, ha az ember lefogy. Ezt tette ugyanis Osváth Zsolt, már teljesen máshogy néz ki, mint a fenti képen. Az alábbi fotó egy hónapja került ki az Instára, és az egykori Való Világ-játékos Pottyondy Edinával látható rajta.

Szóval Osváth Zsolt lefogyott, erre a következőket vágták a fejéhez:

„Beteg vagy? Úgy nézel ki, mint Freddie Mercury, utolsó napjaiban!”

A kommentet, amiben az influenszert az AIDS-ben haldokló rocksztárhoz hasonlítják, nem mi emeljük ki, hanem Osváth Zsolt osztotta meg pénteken Instasztoriban. A médiaszemélyiség csak ennyit fűz hozzá az egészhez a beszólóval kapcsolatban:

„Szerintem szeret!”

Osváth Zsolt 21 kilót fogyott

Az influenszer, aki már jó ideje étterem-tulajdonos is és nemrég nyitott egy lángosozót, néhány nappal ezelőtt tekintett vissza korábbi önmagára egy régi és egy új fotó egymás mellé tételével:

„A két kép között közel 10 év telt el. Már nem tudok olyan ártatlanul nézni mint akkor, cserébe már akkor sem voltam az. Nincs az a karakterszám, amiben leírhatnám, mennyi minden történt azóta. Jó és rossz dolgok egyaránt. Többségében inkább a jók, szóval nincs okom panaszra. Bár az életem néha egy kibaszott Black Mirror-sorozat és szeretném ha lenne néha egy kis nyugalmam, de aztán rájövök az bizony rohadt uncsi lenne. Ez vagyok én. Pörgök, túlgondolok, vonzok, taszítok, tanulok, törlesztek, szeretek és néha utálok is. Hisztis vagyok és sok, néha meg megalkuvó és kevés. A végletek ugye. Változunk. Még jó. Ma ráálltam a mérlegre. 21 kilót fogytam. Azonban az utóbbi időben nem csak a súlyomtól szabadultam meg. Az életmódváltás nem csak kaja és sport. De erről majd egy másik posztban, vagy nem is csak egy posztban. Szerettem volna egy emlékeztetőt ide magamnak és azoknak akik azt mondják, te teljesen megváltoztál. Igazából nem változtam meg, csak visszatértem önmagamhoz. Persze, sokatok már egy duci szakállas pasiként ismert meg, aki mindig ott lesz az árnyékomban, de hiányzott már ez a »kissrác«. A »kissrác«, aki aztán tudott játszani, és soha nem felejtett el élni. Btw a borostámért ne aggódjatok 1 hét alatt Dumbledore tudok lenni, ha igény van rá. De őszintén szólva még élvezem a megdöbbenést, hogy nem ismernek meg, hogy félve jönnek oda hozzám, vajon én vagyok-e. Én bizony. Nem eresztem hosszúra mert még messze a cél, csak annyi, ha nekem megy, akkor bárkinek megy. Hogy hogyan? Visszatérünk rá ígérem. Minden jó, ha a vége jó!”

Döbbenet, de itt is rögtön az első komment arról szól, hogy Osváth Zsoltnak a hozzászóló szerint nem kellett volna lefogynia:

„Szia, én követlek, csíplek, de mióta lefogytál... Oké, értem, önbizalom stb., de gizda lettél, na meg az a szemcsi nem áll jó szerintem. Teljesen más vagy mint régen, aki kispárnát rakott a hasa elé, amikor éppen intervistált valakit.”

Osváth Zsolt erre a következőket válaszolta:

„Az ebben a csodalatos, hogy magamnak szeretnek megfelelni, nem pedig a követőknek. Te most leírtad, hogy neked hogy tetszenék, szerinted hogy lenne jó. De ebből kimaradt az, hogy én mit szeretnék. Pedig hidd el, fontos!”

(Kiemelt kép: Osváth Zsolt Instagramja)