Fogyás: Horváth Gréta hiába adott le 25 kilót 1,5 év alatt, még mindig elégedetlen – ezt teszi most

Horváth Gréta szinte felismerhetetlen a fogyás után, de még mindig nincs vége a változásoknak.

2023. július 27., 09:37

Szerző:

Horváth Gréta szerepel a Best magazin friss számában, és a modell-influenszer a fogyásáról, illetve közelgő, újabb plasztikai műtétjéről beszélt a lapnak.

Horváth Gréta magánélete és külseje egyaránt sokat változott az elmúlt másfél évben. A válása hatalmas port vert fel a hazai médiában, de szintén sok szó volt arról is, hogy mennyit sikerült fogynia, miután kiderült, hogy a súlyproblémáit inzulinrezisztencia okozta: másfél év alatt több, mint 25 kilótól szabadult meg.

Az influenszer-anyuka korábban is végeztetett már plasztikai beavatkozásokat: az orrát és a száját csináltatta meg. Most egy újabb beavatkozás következik.

„Végre lefogytam, eltűnt még a narancsbőröm is, már csak tényleg a bőrfeleslegtől kell megszabadulnom”

– mondja Horváth Gréta a magazinban, elárulva, hogy ezúttal a hasát fogja plasztikáztatni, hogy a terhesség és a fogyás nyomai eltűnjenek.

„Ezzel egy régi vágyam teljesül. A fiam még a hasamban volt, de már tudtam, hogy egyszer meg fogom csináltatni. Mert hiába kenegettem a hasam a terhességem alatt mindenféle csodakrémmel, a bőr hónapról hónapra repedt szét egyre jobban. Plusz a laza kötőszövet »családi örökség«”

– teszi hozzá a 33 éves médiaszemélyiség, aki nemrég egy Instaposztban mutatta meg átalakulását.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)