Horváth Gréta sokkoló képet posztolt az orrműtétjéről

Horváth Gréta a műtét történetét is megosztotta.

2022. december 12., 07:31

Szerző:

Horváth Gréta két héttel ezelőtt egy szponzorált posztban beszélt először arról, hogy megműtteti az orrát. A szponzor a beavatkozást végző plasztikai sebész, Dr. Kárász Tamás. Három nappal ezelőtt aztán azzal kapcsolatban jelentkezett be, hogy megérkezett a klinikára, illetve megírta, hogy ekkor már túl is volt a műtéten.

A TV2 realityjeinek szereplője vasárnap este pedig a műtétről és a gyógyulási folyamatról posztolt. Többek között a következőket írja:

„amikor bekötötték az infúziót a kézfejembe, onnan pár perc múlva már semmire nem emlékszem. A szobában ébredtem és baromi boldog voltam. KÉSZ! ENNYI! TÚL VAGYOK RAJTA! Másnap mehettem is haza. Az utógondozás rajtam múlik, nagyon kell figyelni és vigyázni az orromra. Tisztítani rendszeresen, szívogatni 2. nap után lehet. Orrcseppet kell használni. Most ott tartok, hogy szelel mind a 2 járatom! El sem hiszem! Szerintem most kaptam életemben először normálisan levegőt. A tavalyi folyamatos arcüreggyulladásom 1000x durvább volt és fájdalmasabb, mint ez a műtét. Én őszintén szólva eddig baromi elégedett vagyok!!!”

Az operáció utáni napokról az újdonsült menyasszony a következőket mondja:

„nagyon be van vizesedve a fejem, ezt a nyakamnál és az államnál látom és érzem. A mimikám még lassú és merev, a ragasztó és a víz, sín miatt. A szám picit száradt ki, ezt kenem ezerrel! Fejfájásom nincs, a műtét előtt volt a front miatt. Egy dolog ami még szuper hír, hogy a cukrom egy egész napos nem éves és ivás végén is tökéletes volt! Ebben rohadt sok melóm van, nagyon büszke vagyok rá! Maga az egész procedúra számomra könnyed és nem kényelmetlen. Tekintettel arra, hogy tavaly pokolian voltam közel 3 hónapig (arcüreggyulladásom volt) így ez nem viselt meg. Őszintén szólva egy hisztim volt, az pedig a fejviszketés... Imádok hajat mosni és ápolgatni, ez holnap lesz egy hete, hogy nem történt meg. Ez jelenleg a legkellemetlenebb része ennek.”

Mindehhez a következő kép tartozik.

A gipszet kedden veszik le, írja Horváth Gréta, aki közben már egy újabb plasztikai beavatkozást is tervezget.

(Kiemelt kép: Horváth Gréta Instagramja)