Fazekas Vivien így reagált a hírre, hogy körözik volt férjét, Molnár Gusztávot

Fazekas Vivien és Molnár Gusztáv kettősét a Nyerő Párosból ismertük meg tavaly, már nincsenek együtt.

2022. november 22., 07:26

Szerző:

Megdöbbentő hír járta be hétfő délután a magyar sajtót: körözik Molnár Gusztávot. A rendőrségi közlemény szerint a körözés oka elfogatóparancs, a körözés jogalapja, illetve a bűncselekmény megnevezése, minősítése pedig rágalmazás. Az ügyről annyi közelebbit lehet még tudni, hogy a bíróság ilyen esetekben akkor szokott elfogatóparancsot kiadni, ha egy ügy vádlottja nem jelenik meg a tárgyaláson, és ennek okáról nem ad tájékoztatást.

Mivel további részletek nem ismertek azon kívül, hogy a 36 éves színész elvileg most egy intézményben van elvonókúrán, több lap is megkereste Molnár Gusztáv volt párját, Fazekas Vivient, akivel idén nyáron szakítottak. Nos, az idő közben médiaszemélyiséggé vált exfeleség szintén közleményben utasítja vissza, hogy bármit hozzászóljon ehhez az ügyhöz. Álláspontját automatikusan eltűnő Instasztoriban hozta a nyilvánosság tudomására:

„köszönöm, értesültem a Gusztávval kapcsolatos dolgokról a mai nap folyamán, kérlek titeket, ne küldjetek nekem fotókat és cikkeket! Ahogy az [...] újságok megkeresésére is azt válaszoltam, hogy nem az én ügyem, nincsen közöm hozzá, nem szeretnék belefolyni és még inkább nyilatkozni ezügyben, úgy itt is ezt üzenem! Elég nehéz nekem így is végignézni, hogy megannyi segítség, türelem, szeretet és támogatás után ahogy elengedtem a  kezét, hová csúszott azon a bizonyos lejtőn! Az üggyel kapcsolatosan megkérek mindenkit, keresse az illetékeseket! Gusztáv vagy Ildikó majd beszélnek róla, ha akarnak!”

Az utóbbi név Dancsecs Ildikóra utal, aki Molnár Gusztáv korábbi élettársa és egyben kisfiának édesanyja. Habár korábban ő robbantotta ki volt párja gyermekbántalmazásos ügyét, ezúttal (egyelőre) nem fordul a nyilvánossághoz az ügyben.

(Kiemelt kép: Molnár Gusztáv Instagramja)