Falusi Mariann elárulta, mennyi ideig tarott a leghosszabb szerelme: Mindig voltak kapcsolataim

Falusi Mariann egy új videósorozat első darabjában Ábel Anitának, Lolának és Keller Adélnak vallott.

2024. augusztus 12., 10:51

Szerző:

Elindult az Egy ritmusban Ábel Anitával, és bár a cím Tóth Gabi táborának nevére emlékeztet, ő nem volt vendég az adásban, ott volt viszont Falusi Mariann, aki érdekes részleteket árult el a magánéletéről a társkereséssel foglalkozó beszélgetésben.

Falusi Mariann a társkeresésről

Három generáció nőtagjait hívta meg Ábel Anita a Palik Lászlóék YouTube-csatornáján a hétvégén beindult sorozatba: Keller Adél influenszer huszonéves, Korsós Judit, aki Lola művésznéven énekesnő, a harmincasok táborába tartozik, Falusi Mariann viszont már a hatvanötöt is betöltötte. Ő a magánéletéről azzal kezdve ad képet, hogy elmondja, kikkel él jelenleg:

„Egy papagáj, kettő teknős és egy kutya. Teljes mértékig magányos vagyok, mint ahogy mindig is voltam. Mindig voltak kapcsolataim: 3-7 év közötti időket értünk meg. A három az, ami az első kör, a hét, aki már kicsit tovább bírja, de most nincs senki. [...] De érdekes, mert mindig a remény: én a remény rabja vagyok, mert mindig a következőt várom. És ez tök jó, mert mindig lehetőséget ad arra, hogy az emberben legyen egy kis lendület.”

Falusi Mariann ki is javítja magát, hogy egyedül van, de nem magányos, annak ellenére, hogy 7 évnél többet egyik szerelme sem ért meg. A Pa-Dö-Dőből is ismert énekesnő hozzáteszi, hogy az ismerkedés első fázisa relatíve könnyen megy a számára, de aztán az összeköltözés már egy olyan lépés, amit nehezebb megtenni a számára:

„Ha jön, akkor az érdekes, lehet vele beszélgetni, sok mindent lehet csinálni, csak ez az összeköltözéses izé... Ahhoz azért kell egy kis idő. Pontosan amit mondasz: az egzisztenciával bíró hölgyek eléggé nehezen kezdenek el feladni. Mert kevésbé találkoznak egzisztenciával bíró fiúkkal. Mert általában a mamahotelből érkeznek a fiúk, akik arra várnak, hogy valaki majd eltartja őket.”

Falusi Mariann a Tinderen

Falusi Mariann azt mondja, hogy azért ő is próbálkozott már társkereséssel, a randiappokkal szerzett tapasztalatait a következőkben foglalja össze:

„Kettő emberrel találkoztam is, ez a kedvenc történetem, merthogy én névvel-arccal... Annyira utálom azt, hogy csináljunk magunkról egy csodaszép képet és nevezzük el magunkat Josephine-nek. Baromság. Falusi Mariann arccal, képpel, névvel, színes hajjal feltettem magam. Akkor rögtön találkoztam egy emberrel, aki azt mondta, hogy az unokáinak kér természetesen autogramot, és nem hitte el, hogy én vagyok. Ez volt az egyik. És akkor jött egy másik, aki jött szürke zokniban és barna szandállal, és ott föladtam, ez volt az a pillanat. Beszélgetni szeretek, beszélgetőtársakat szereztem onnan, például valakit, akivel a mai napig minden nap levelezünk. [...] De ez egyszerűen baráti kapcsolat.”

Alább található a videó, amiben a fentiek elhangzanak.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)