Balogh Edina és Szabó Simon arról beszéltek, hogy két lakásuk van van egyszerre: Nehezen viselem

Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolata mérföldkőhöz érkezett.

2024. július 4., 07:53

Szerző:

Hatalmas szenzáció volt januárban, amikor kiderült, hogy 2023-ban is összejött egy páros a Farm VIP forgatása alatt: Balogh Edina és Szabó Simon. Bár csak egy éve volt a forgatás, a páros már az összeköltözésnél tart, derül ki a ma megjelent Story magazin címlapjáról.

Balogh Edina és Szabó Simon közös élete két lakásban

Balogh Edina és Szabó Simon két otthonnal is rendelkezik: egyrészt van egy budapesti bázisuk, másrészt három hónapja lett a fővároson kívül, de ahhoz közel egy kertes házuk is. A színész így beszél arról, hogyan döntöttek emellett a ház mellett:

„Most is azt mondom, én nem vagyok az a kertvárosi forma, engem azért a belváros határoz meg, de szeretek itt is lenni. A házat is én találtam, amikor keresgéltünk Edinával. Egyből beleszerettünk, nem volt kérdés.”

Nemcsak Szabó Simon számára fontos a belváros, hanem a gyermekei számára is: ők itt járnak iskolába. Ezért van szükség arra, hogy megmaradjon a város központjában is a lakásuk. Balogh Edina így fogalmaz erről:

„Plusz nagyon fontos neki is az az idő, amit csak hármasban töltenek együtt. Úgyhogy jelenleg két közös otthonunk van, két bázisunk.”

Balogh Edina és Szabó Simon számára azért a kettős élet is tud problémás lenni

Mint mondják, akármilyen kényelmesnek is hangzik így ez a berendezkedés, azért megvannak a maga árnyoldalai, kényelmetlenségei. Balogh Edina a következőket nyilatkozza a lapban:

„Ez azért nagyon melós, problémás. Sok a pakolás, a logisztika, mert nincs egy hely, amire rá tudjuk mondani, hogy na akkor ez a közös otthonunk. Zavar, hogy nem tudunk együtt élni teljes mértékben, és nehezen viselem, amikor Simon Pesten alszik. Ugyanakkor tudom, hogy jelenleg ez a legjobb megoldás, amit ki tudtunk találni.”

És hát Szabó Simon is bevallja, hogy azért számára sem feltétlenül minden szempontból ideális ez a berendezkedés:

„Nekem sem jó, hogy vannak napok, amikor Edina nincs mellettem. Vagy hogy van egy itthon meg egy otthon is. De közben jó dolog is, hogy mindig eldönthetjük, mihez van kedvünk. Amikor kéthetente eljön az a négy nap, amit csak kettesben tölthetünk, akkor legtöbbször a főváros mellett döntünk, és Edinán is látom, hogy imád ott mászkálni. Mozizunk, vacsorázunk. Olyankor nem gond, ha megiszunk egy pohár bort, mert nem kell hazavezetni.”

A pár mindkét tagjának vannak gyermekei korábbi kapcsolataikból. Azt mondják, egyelőre minden így marad, majd akkor változtatnak a felálláson, ha a gyerekek nagyobbak lesznek. A jövővel kapcsolatban azt is említik az interjúban, hogy Szabó Simon édesanyja viccelt már azzal, hogy mikor jön már az esküvő, de a pár egyelőre nem tervezi, hogy egybekelnének.

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)