Szabó Simon a válásáról: Amikor külön kell válnod a nejedtől és a gyerekektől, az egy sokkal nagyobb mélypont

Szabó Simon tavaly nyáron a Farm VIP forgatása során jött össze Balogh Edinával. Most az ezt megelőző időről vallott.

2024. március 27., 10:17

Szerző:

Hatalmas szenzáció volt januárban, amikor kiderült, hogy összejött Szabó Simon és Balogh Edina tavaly nyáron a Farm VIP forgatása alatt. A pár nem mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt, de a Barátok köztből is ismert színésznő nemrég megerősítette a hot! magazinban, hogy valóban együtt vannak.

Szabó Simon a válásáról beszélt

Szabó Simon most a Lélekben című műsorban vendégeskedett, amelynek a műsorvezetője Kadarkai Endre. Az eheti epizód témája az életközepi válság, és a 44 éves színész-rendező így beszél erről a témáról, amint azt a Story.hu is idézi:

„amikor úgy gondolsz tizenhárom évvel ezelőtt az életedre, hogy »ez az, így szeretném csinálni«, aztán később rájössz, hogy ezt márpedig nem úgy kellett volna, az igen, egy mélypont. Amikor ott kell hagynod a feleségedet, külön kell válnod a nejedtől és a gyerekektől, az egy sokkal nagyobb mélypont. Az örvény alja a válásom volt. Amikor van két kisember, akinek a hétköznapjaiban részt veszel, majd eljön az a pillanat, amikor döntened kell: tovább élsz valamiben, ami rossz neked, csak azért, hogy a gyerekek ugyanabban maradjanak a család miatt, vagy pedig lépsz. Mert nem muszáj benne maradni a rosszban. Ez persze borzasztó nehéz, még most is tart. Nyilván magamban tudom mantrázni, hogy mi az, ami jó, és mi az, ami rossz. Iszonyú nagy beismerés az ember életében, hogy ez mikor kezdődött, honnan eredeztethető. Aztán rájöttem, hogy évek óta nem volt rendben. Bíztam abban, hogy ez majd jó lesz, hogy egyik reggel úgy kelek fel, nincsen semmi gond, de közben láttam, hogy a másik is őrlődik. Valamit meg lehet menteni, valamit nem, de a legfontosabb: azt nem lehet megmenteni, amiben már nincsen szeretet. Ez volt a mélypont origója.”

Itt tudja megtekinteni a teljes interjút.

Szabó Simon kapcsolata Balogh Edinával

De ezek után jött tavaly az új szerelem, amiről a színésznő így beszélt:

„Simonnal kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű”

– többek között ezt mesélte januárban az egykor Som-Balogh Edina néven ismert színésznő a Farm VIP forgatásának időszakáról. Mint mondja, az is rengeteget segített neki, hogy Szabó Simon személyében tudott valakivel beszélni a válásáról:

„a baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem.”

(Kiemelt kép: a Farm VIP Instagramja)