Bereczki Zoltán a válásáról: Lerázni valamit, ami nem rám való, elhasznált ruhaként

Bereczki Zoltán kíméletlen őszinteséggel beszélt Szinetár Dórával való válásukról.

2022. június 17., 13:21

Szerző:

Bereczki Zoltán 2013-ban vált el 8 év házasság után Szinetár Dórától, és most többek között erről a válásról is beszélt a WMN interjújában. A beszélgetésen még Epres Panni, Lovasi András, Oltai Kata és Szalay Ágnes vettek részt, és a fő téma az életközepi válság, avagy a kapuzárási pánik volt.

Bereczki Zoltán válása is az élet közepére eset többé-kevésbé, és a most 46 éves színész élete ekkor, 40 éves kora körül másban is változott, például otthagyta musicalszínészi karrierjét. Így beszél válásának időszakáról:

„azt én nem válságként éltem meg – egyébként sosem ezeket a váltásokat – hanem: lerázni valamit, ami már nem rám való, valami elhasznált ruhaként, nem bánva, hogy többet nem vehetem föl. Egyszerűen arrébb álltam.”

A műsorvezető megkérdezi, hogy itt ugye nem a válásáról beszél, amire Bereczki Zoltán azt válaszolja, hogy „akár”, amit döbbent csend követ a közönség részéről.

A színész később a következőket mondja még a válásról:

„a mi házasságunk váláságát mind a ketten éreztük. Én arra emlékszem, hogy egy éjszaka egyszerre ültünk föl az ágyban. Nem tudtunk aludni, és gyakorlatilag egyszerre fölültünk az ágyban. Már mindegy volt, hogy melyikünk mondta ki ezt a dolgot, ott nagyon egyértelmű volt, hogy ez nem folytatható. [...] Én ebben a kapcsolatban váltam kisfiúból felnőtté, addig, ameddig ez a kapcsolat engedte. Mert ez a kapcsolat nem erről szólt. Én a szülői házból költöztem össze a Dórival.”

Bereczki Zoltán beszél ezen kívül Szinetár Dórával közös lányuk gyermekkoráról is:

„a Zorkával nagyon sokat beszélgetek most. A Zorka a nagyobbik lányom, tizennégy és fél [éves most]. És nagyon sokat beszélgetek [vele] arról, hogy neki milyen emléke van erről. És kiderült, egészen más. Szerinte neki nagyon jó gyerekkora volt, szerintem meg én borzasztóan elrontottam ezt a dolgot – nem csak én, de nyilván magammal van elszámolnivalóm ebben. Ő gyakorlatilag egy bébiszitter mellett nőtt fel. Nekünk annyi fellépésünk volt, hogy mi kedden, legkésőbb szerdán beszálltunk az autóba, és vasárnap este – ha nem előadásunk volt, akkor – haknizni mentünk. Nem is nagyon emlékszem emiatt az első pár évre, olyan jelentős pillanatokra, hogy feláll, megszólal... És ennek a szöges ellentétét akarom és csinálom is most apaként.”

Bereczki Zoltán és mostani párja, Bata Éva kislánya tavaly augusztusban született meg.

Íme a teljes, másfél órás beszélgetés.

Egy kis háttér a fentiekhez...

Bereczki Zoltán vallomása a kislányáról: Kölcsönösen ragaszkodunk egymáshoz

Bereczki Zoltán a válásáról vallott: Haragudtam a Dórira

Bereczki Zoltán meghökkentő dolgot árult el arról, hogyan neveli a lányát

(Kiemelt kép: Bereczki Zoltán Instagramja)