Erzsébet királynő ünnepségén bomba robbant

Kiürítették a Trafalgar teret.

2022. június 4., 19:30

Szerző:

Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulója miatt napok óta hangos London városa. Most a Trafalgar téren koncertet tartottak volna, ám egy robbanás hangját hallották a helyiek. Sajtóinformációk szerint késő délután kiürítették a helyszínt, miután egy járműben robbanóanyagot találhattak.

Később a londoni rendőrség közölte, hogy valóban történt egy kisebb robbanás a téren, ám a szakembereik figyelték a detonációt. Tehát a megtalált eszközt irányított körülmények között robbantották fel, majd átvizsgálták a helyszínt, de nem találtak veszélyre utaló nyomot. A rendőrség információi szerint egyelőre nincs jele annak, hogy terrorcselekmény történt volna, azóta pedig az emberek is újra elfoglalhatták a Trafalgar teret -  írja a Blikk.

A tegnapi nap során a Szent Pál katedrálisban megjelent a királyi család nagy része, köztük a tengerentúlon élő Harry herceg és felesége, Meghan Markle. A brit uralkodó végül mégsem tudott részt venni az istentiszteleten, nagy valószínűséggel az egészségügyi állapota és a fáradtság miatt dönthetett úgy, hogy távol marad. Csütörtökön azonban II. Erzsébet is köszöntötte a tömeget a Buckingham-palota erkélyéről.

Még több izgalmas hír a királyi családról

Harry herceg talpig narancssárgába öltözött, de jó oka volt rá

Publikálták, a királyi család melyik prominens tagja tett megjegyzést Harry hercegék gyerekeinek bőrszínére

Úgy tűnik, Meghan Markle mindenkit átvert

(Kiemelt kép: A királyi család Instagram-oldala)