Endrei Judit műsorvezetőt félelmetes meglepetés érte otthonában: Egyszer csak fura zaj jött az alsó szintről...

Endrei Judit odament megnézni, és megdöbbenten tapasztalta, mi okozza a zajt.

2024. június 27., 15:18

Szerző:

Endrei Judit sok más hírességhez hasonlóan Szentendrén lakik, sőt, nemrégiben díszpolgári címet is adományoztak neki, és a Facebookon számolt be arról, milyen kellemetlen meglepetés érte a napokban.

Endrei Judit próbál pozitívan gondolkodni

Sokan tudják róla, hogy Endrei Judit számára milyen fontos az állandó pozitív gondolkodás, és a 71 éves tévés személyiség azt mondja, most sem ingott meg – pedig ebben a helyzetben elég sokan szentségelni kezdtek volna. A sztori a napokban egy hatalmas felhőszakadás idején esett meg... De inkább idézzük, hogyan meséli el az esetet maga Endrei Judit friss Facebook-posztjában.

„Szoktátok kérdezni, mit jelent a pozitív gondolkodás számomra.
Íme egy friss példa:
Ma felhőszakadás volt Szentendrén. Így nálam is.
Dörgött-villámlott, a jég hangosan verte a tetőtér ablakát. Egyszer csak fura zaj jött az alsó szintről.
Mikor lementem, majd elájultam, az előszobában, a nappaliban bokáig ért a víz, és ömlött lefelé a legalsó szintre. Az volt a »fura« zaj.
Nem sírtam el magam, neki veselkedtem, mert magad uram, ha szolgád nincs...
És mi ebben a pozitív? Mivel nyugtattam magam? Hát azzal, hogy nem a mennyezet ázott át, hanem »csak« a garázs előtti lefolyó nem tudta elnyelni az özönvizet.”

Egy elég látványos fotót mellékel Endrei Judit mindehhez a felhőszakadásról.

Endrei Judit egyelőre bírja az egyedül lakást

Érdekes visszaemlékezni, hogy Endrei Judit már három évvel ezelőtt is beszélt arról, hogy esetleg egyszer majd feladja saját lakását, hogy egy otthonban költözzön – erre egyelőre még nem került sor. A Magyar Televízió legendás bemondónője 2021-ben a Borsnak beszélt arról, hogy tudja, hogy idővel – mint mindenkinek – neki is szüksége lehet segítségre.

„A gyerekeimmel már beszéltünk erről. Én azok közé tartozom, akik nagyon régóta úgy gondolják, hogy egy szenior hotelben vagy egy ehhez hasonlóban szeretném befejezni a pályafutásomat. A fiatalokra nem feltétlenül lehet ráterhelni a szülőkről való gondoskodást. Nem lehet elvárni tőlük, hogy otthon üljenek és őrizzék az anyukát vagy az apukát. Bennem semmilyen ellenérzés nincs egy ilyesfajta léttel kapcsolatban. Szép otthonom van, amit nagyon szeretek. Még nem terveztem meg, hogy hány év múlva lesz esedékes, de megteszem a szükséges lépéseket akkor, amikor majd úgy érzem, hogy nem élek ennyire aktív életet. Most még folyton jövök-megyek és teszem a dolgomat és ez örömmel tölt el”

– mondta Endrei Judit három évvel ezelőtt. Hogy a tévés személyiség milyen aktív életet él, azt mellesleg az Instagramja is bizonyítja, ahol rendszeresen posztol barangolásairól.

(Kiemelt kép: Endrei Judit Instagramja)