Kudlik Júlia és Bay Éva egymás közelében laknak, mégsem beszélnek egymással

Bay Éva beszélt arról, kikkel tartja még a kapcsolatot a régiek közül, és nem Kudlik Júlia az egyetlen, aki eltűnt.

2023. március 30., 08:04

Szerző:

Amit ön a címben már el is olvasott, az a Story magazin ma megjelent számának címlapsztorija. A további részleteket természetesen a lapban találja, de azért alább idézzük, hogy mit mondott pontosabban Bay Éva Kudlik Júliáról.

Bay Éva immár 70 éves, és ő is a legendás tévébemondó-generációhoz tartozik. Az újságnak arról beszélt, hogy mennyi egykori képernyős kollégájával tartja a kapcsolatot a mai napig, de azt is elárulta, hogy kik azok, akikkel nem:

„Kertész Zsuzsa a 60 születésnapomon ott volt, de annak már lassan 11 éve. Kudlik Julit pedig 5 éve láttam utoljára, pedig 10 percre lakunk egymástól.”

Bay Éva azt mondja a visszavonultan élő Kudlik Júliával kapcsolatban, hogy nem szeretne tolakodni. Pedig a szívében mélyen hálás neki:

„amikor túladtunk a pasaréti otthonunkon, volt egy kis pánik, mert alig 3 hónapunk volt megtalálni álmaink házát. Kudlik Juli azonnal összekötött az ingatlanosával, én pedig, amíg élek, hálás leszek neki. De amióta beköltözünk, sosem járt nálunk, amit nagyon sajnálok.”

Kuldik Júliáról már lehet tudni, hogy egyik régi kollégájával sem tartja a kapcsolatot, és nem ő az egyetlen. Bay Éva egy másik nevet is említ:

„tiszteletben kell tartani, hogy vannak közöttünk, akik nem olyanok, mint én. Talán úgy gondolják, hogy a televíziós munkájuk utáni privát életük már nem tartozik a külvilágra. Ilyen Berkes Zsuzsa is.”

(Kiemelt kép: Schumy Csaba – dfp.hu)