Kudlik Júlia hosszú idő után interjút adott: ez történt a legendás bemondóval

Kudlik Júlia elmondta, milyen életet él jelenleg.

2022. október 3., 08:18

Szerző:

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kudlik Júlia megözvegyült, a kollégáival sem tartja a kapcsolatot, valamint visszavonult a nyilvánosság elől. Most azonban újra a közönség előtt jelent meg egy pódiumbeszélgetésen a legendás bemondó, sőt még egy interjút is adott a Blikknek.

A lapnak a Delta egykori háziasszonya azt is elárulta, hogy már nem ismerik meg az utcán:

„Nem hiányzik a tévé és a rivaldafény, és nem is szeretnék már visszatérni. Élvezem azt, hogy visszavonultan élhetek. Engem egyébként az utcán nem szoktak megismerni az emberek, de nem is bánom. Én ezzel soha nem foglalkoztam. Ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más.”

Kudlik Júlia azonban a tévézés nélkül sem unatkozik, elfoglalja magát a mindennapokban: sokat jótékonykodik, valamint a népzene és a népművészet ápolása is fontos szerepet játszik az életében. A tévés azt állítja, hogy ezek a dolgok tartják őt fiatalon - számolt be róla a Blikk.

„A korra csak egy évszámként tekintek. Az idő megráncosíthatja a bőrt, de az érdeklődés elvesztése számít igazán, mert ha az nincs, az a lelket is megráncosíthatja. Én pedig nagyon figyelek arra, hogy a lelkem fiatalságát megtartsam. Megengedhetem már magamnak azt a luxust, hogy azt csinálhatok és vállalhatok el, amit akarok, és amiben valóban örömömet lelem”

- mondta a lapnak Kudlik Júlia.

A legendás bemondó elárulta, hogy a könyvírással is foglalkozott, valamint olvasni is imád, de szerinte ma már egyáltalán nem divat az olvasás, valamint ma már karakterszabályok is vannak, amikhez ő nem szeretne igazodni. 

 A legjobb hírek 

Lesifotó: Berki Mazsi hatalmas luxusban élhet új párjának köszönhetően, ezúttal ebben a boltban vásárolgatott

Fotó: Kiakadtak a kommentelők Csutira, amiért nem kötötte be a gyerekeit az autóban

Tragédia: meghalt a katona, aki őrizte Erzsébet királynő koporsóját

(Kiemelt kép: dfp - Schumy Csaba)