Ezzel folytatódik most a drogos énekesnő büntetőügye

Tavaly év végén pattant ki a botrány az énekesnőről, aki kábítószert használt és kórházba került.

2023. július 27., 10:30

Szerző:

A tavalyi év egyik legnagyobb botránya volt az azóta drogos énekesnő néven emlegetett híresség története, aki kórházba került, ahol a szervezetében kábítószert, kokaint találtak. Hogy pontosan kiről van szó, arról nincs nyilvános információ, csak találgatások.

Attól függetlenül azonban, hogy az énekes személyazonosságát homály fedi, most újabb hír érkezett róla a Blikk jóvoltából. A lap azt írja, hogy a művésznő megkezdte az úgynevezett elterelést – mindezt a Fővárosi Főügyészség friss közleményéből lehet tudni. A tudósítás többek között a következőket tartalmazza:

„a gyanúsítottnak legalább hat hónapig tartó folyamatos, a kábítószer-használatot kezelő ellátáson vagy megelőző-felvilágosító szolgáltatáson kell részt vennie, amely feltétel teljesítése a büntethetőség megszűnését eredményezi.”

A szolgáltatáson való részvétel kezdődött most meg, azaz az énekesnő megkezdte a heti 1-1 órás pszichoterápiás alkalmakat. A feltétel teljesítését pártfogó felügyelő ellenőrzi, és ha a híresség tényleg részt vesz valamennyi alkalmon, ez azt jelenti, hogy a büntetőeljárás megszűnik ellene.

(Kiemelt kép: Shutterstock/dorofieiev)