Kiderült, Damu Roland kislánya mikor kerülhet vissza az édesanyjához

Damu Roland volt párjának rendeződni látszik a helyzete.

2022. június 11., 09:16

Szerző:

Damu Roland volt párja, Edina hamarosan visszakaphatja a kislányát, Maját. A gyermek hivatalos gyámja jelenleg Edina testvére, Katalin. Mindketten próbálnak mindent megadni a kislánynak, ám nincsenek könnyű helyzetben, ugyanis fizetik a színész rájuk hagyott adósságát, de árvasági ellátást nem kapnak.

„Mivel Roland nem fizetett gyerektartást, hiába volt több feljelentés is az ügyben, érdemben nem sok minden történt. Az állam megelőlegezett ugyan nekünk egy összeget, ám az a 14 ezer forint nem sok mindenre volt elég. Mégis számított valamennyit, Roland halála után pedig még ez is megszűnt. Árvasági ellátást sem kap a kislány, mert az apjának nem volt meg a 15 éves szolgálati ideje”

– mesélte a kislány gyámja a Blikknek.

Damu Roland volt párjának a testvére azt is elárulta, hogy Edina rendezett körülmények között él, ezért minden esély megvan rá, hogy a kislány hamarosan visszakerüljön hozzá, ám ezt jövő tavaszig nem szeretnék erőltetni. Jövő szeptemberben viszont remélik, hogy az iskolát már úgy kezdheti meg Maja, hogy az édesanyjával él, akivel most is rendszeresen találkozik.

Még több Damu Roland

Kiderült: ennyibe került Damu Roland temetése

Damu Roland családja csalódott: ezért nem temethetik a színészt a művészparcellába

Damu Roland titkolta, de élete utolsó hónapjaiban kapcsolatban volt

(Kiemelt kép: dfp.hu)