Fotó - Cristiano Ronaldo újszülött kislánya hazatért a kórházból: ezt üzente a gyászoló család

A focistát és a családját hatalmas veszteség érte.

2022. április 22., 07:55

Szerző:

Mint megírtuk, néhány nappal ezelőtt tragikus hírről számolt be Cristiano Ronaldo: ikreket vártak a kedvesével, ám míg a kislány egészségesen jött világra, a kisfiú elhunyt. A pár akkor egy szívszorító közleményben számolt be a tragédiájukról. Korábbi cikkünket ide kattintva olvashatja el.

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy meghalt kisfiunk. Ez a legnagyobb fájdalom, amit bármely szülő érezhet. Egyedül a kislányunk megszületése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg.
Köszönetet szeretnénk mondani az orvosoknak és a nővéreknek szakértő segítségükért. Kisfiunk elvesztése lesújtott minket, és tisztelettel kérünk mindenkit, hogy hagyjanak minket magunkra ebben a roppant nehéz időszakban.
Kisfiunk, te vagy a mi angyalkánk. Mindig szeretni fogunk téged”

– írták a szülők a közös posztjukban.

Most azonban a tragédia mellett egy kis boldogság is érte a családot: a kórházból hazatérhetett a focista szerelme, Georgina Rodríguez és újszülött kislányuk. Ronaldo a közösségi-oldalán közzétett egy fotót a családjáról, valamint megható sorokat írt a bejegyzés alá. 

„Otthon, édes otthon. Gio és a kislányunk végre hazajöttek hozzánk. Szeretnénk mindenkinek megköszönni a kedves szavakat és gesztusokat. Az Ti támogatásotok nagyon fontos nekünk, és mindannyian éreztük azt a szeretetet és tiszteletet, amelyet a családunk iránt mutattatok. Itt az ideje, hogy hálásak legyünk azért az életért, amelyet most üdvözöltünk ezen a világon”

- írta Cristiano Ronaldo.

A focista korábban egy videót is közzétett, a Liverpool-Manchester United meccsen lejátszódó pillanatokról, amikor a 7. percben (a 7-es a focista mezszáma) a szurkolók megemlékeztek az elhunyt kisfiúról és elénekelték a You'll Never Walk Alone című dalt.

Fájdalmas időszak Ronaldo számára

Így gyászolja a kisfiát Cristiano Ronaldo

Videó: szívszorító módon emlékeztek meg a focirajongók Cristiano Ronaldo elhunyt kisfiáról

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo Instagramja)