Videó: szívszorító módon emlékeztek meg a focirajongók Cristiano Ronaldo elhunyt kisfiáról

Együtt énekeltek a szurkolók.

2022. április 20., 09:16

Szerző:

Mint megírtuk, Cristiano Ronaldo a Manchester United játékosa nem vett részt a tegnapi Liverpool elleni meccsen, mert a tragédia után a családjával kell lennie. A sztárfocista és kedvese ikreket vártak, míg a kislányuk egészségesen jött világra, a kisfiú elhunyt. A család fájdalmáról itt írtunk bővebben. A focista csapat a rivális Liverpool otthonában lépett pályára, ám végül 4-0-os vereséget szenvedtek. A stadionban tartózkodó drukkereknek azonban helyén volt a szívük, ugyanis a nézők a 7. percben (mert a 7-es Ronaldo mezszáma) felállva tapsoltak, majd elénekelték a Liverpool híres dalát a You'll never walk alone-t.

A portugál focista és párja, Georgina Rodríguez egy szívszorító posztban búcsúztak a gyermeküktől:

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy meghalt kisfiunk. Ez a legnagyobb fájdalom, amit bármely szülő érezhet. Egyedül a kislányunk megszületése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg.
Köszönetet szeretnénk mondani az orvosoknak és a nővéreknek szakértő segítségükért. Kisfiunk elvesztése lesújtott minket, és tisztelettel kérünk mindenkit, hogy hagyjanak minket magunkra ebben a roppant nehéz időszakban.
Kisfiunk, te vagy a mi angyalkánk. Mindig szeretni fogunk téged.”

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo Instagramja)