Így gyászolja a kisfiát Cristiano Ronaldo

A világhírű focista nem mozdul a családja mellől.

2022. április 19., 14:28

Szerző:

Cristiano Ronaldo a Manchester United játékosa nem lép pályára ma este a Liverpool ellen. Mint megírtuk, a focista és kedvese ikreket vártak, míg a kislányuk egészségesen jött világra, a kisfiú elhunyt. A tragikus hírről szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el. A Manchester United megerősítette a hírt, miszerint Ronaldo a mai rangadón nem fog részt venni.

„A család mindennél fontosabb, Ronaldo pedig ebben a rendkívül nehéz időszakban a szeretteit támogatja. Így megerősítjük, hogy nem lép pályára a Liverpool elleni idegenbeli mérkőzésen, és hangsúlyozzuk a család magánéleti kérését. Cristiano, mindannyian gondolunk rád, és erőt küldünk a családnak”

- írták a klub közösségi oldalán, amit az nlc.hu szúrt ki. 

A portugál focista és párja, Georgina Rodríguez tegnap egy szívszorító posztban búcsúztak a gyermeküktől:

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy meghalt kisfiunk. Ez a legnagyobb fájdalom, amit bármely szülő érezhet. Egyedül a kislányunk megszületése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg.
Köszönetet szeretnénk mondani az orvosoknak és a nővéreknek szakértő segítségükért. Kisfiunk elvesztése lesújtott minket, és tisztelettel kérünk mindenkit, hogy hagyjanak minket magunkra ebben a roppant nehéz időszakban.
Kisfiunk, te vagy a mi angyalkánk. Mindig szeretni fogunk téged.”