Meghalt Cristiano Ronaldo újszülött kisfia

Íme Cristiano Ronaldo közleménye a tragikus hírről: ikreket vártak, de meghalt a kisfia.

2022. április 18., 23:31

Szerző:

Cristiano Ronaldo portugál származású focista októberben jelentette be, hogy párja, Georgina Rodríguez ikreket várnak. A Manchester United játékosa hétfőn tragikus hírt jelentett be: az ikerpárból a kislány egészségesen világra jött, a kisfiú azonban elhunyt. Az Instagramon közzétett közleményük a következőket tartalmazza.

„A legmélyebb szomorúsággal kell bejelentenünk, hogy meghalt kisfiunk. Ez a legnagyobb fájdalom, amit bármely szülő érezhet. Egyedül a kislányunk megszületése ad erőt ahhoz, hogy ezt a pillanatot némi reménnyel és boldogsággal éljük meg.
Köszönetet szeretnénk mondani az orvosoknak és a nővéreknek szakértő segítségükért. Kisfiunk elvesztése lesújtott minket, és tisztelettel kérünk mindenkit, hogy hagyjanak minket magunkra ebben a roppant nehéz időszakban.
Kisfiunk, te vagy a mi angyalkánk. Mindig szeretni fogunk téged”

– írják a szülők az alábbi, közösen aláírt posztjukban.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo első gyermeke, aki szintén a Cristiano nevet kapta, 2010-ben született. A futballistának béranyától ikrei születtek 2017-ben, egy kislány és egy kisfiú. Georgina Rodriguezzel van már egy közös gyermekük, első közös kislányuk szintén 2017-ben született. A most megszületett kislány így Cristiano Ronaldo ötödik gyermeke.

Cristiano Ronaldóról írtuk

Ronaldo kiütötte egy szurkoló fiú kezéből a telefont, reagált utólag az esetre

Immár tényleg Ronaldo rúgta a legtöbb gólt a világon

Cristiano Ronaldo tavaly ősszel szintén gyászolt

(Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo Instagramja)