Brasch Bence, a Sztárbox bajnoka elárulta, mi igaz abból, hogy 7 éve bokszol

A Sztárbox legtöbb versenyzője 7 hónapja húzott először bokszkesztyűt, így sokan azt állították, hogy sportolói múltjával Brasch Bence előnyben van – nyert is.

2023. december 14., 09:32

Szerző:

Brasch Bence három kiütéssel nyerte meg a Sztárboxot az RTL-en a múlt vasárnap. A szerdai Reggeliben elhangzott, hogy a színész-énekes annyira gyorsan kiütötte valamennyi ellenfelét, hogy összesen a három meccs alatt nem bokszolt annyit, ameddig elvileg egy négyszer két perces menetnek tartania kéne kiütés hiányában.

Szintén a szerdai Reggeliben került szóba az, hogy Brasch Bence mennyi ideje bokszol, ugyanis korábban az a hír keringett, hogy amíg az indulók többségének 7 hónapja volt a felkészülésre, addig ő már 7 éve űzi ezt a sportot, így aztán nem nagy meglepetés, hogy simán kiüt mindenkit. Brasch Bence erről a következőket mondja:

„a Színmű alatt elmentem a Balázs Tibiékhez bokszolni Zuglóba, ahova jártam körülbelül egy évet. Ez volt hét éve. Körülbelül egy évet jártam, heti kettőt-hármat, és utána nagyon-nagyon sok évig néztem meg rajongó voltam, meg néha lementem, de nem jártam le. És tavaly szeptember óta járok a Fóris Lacihoz bokszolni aktívan.”

Brasch Bence elismeri tehát, hogy ő már újra aktívan bokszolt, amikor megkapta a felkérést az RTL-től. Úgy fogalmaz, hogy „egy picivel” már előbb megkezdte a sportot, mint hogy megérkezett volna a felkérés. A többi versenyző azt mondja, hogy 7 hónap állt a rendelkezésükre, tavaly szeptember pedig 15 hónapja volt, tehát az az „egy pici” igazából 8 hónap, ami azt jelenti, hogy még így is több, mint kétszer annyi ideje volt Brasch Bencének, mint a többieknek, és akkor azt a további egy évet nem is számoltuk. Alább lehet megnézni az interjút a Sztárbox nehézsúlyú bajnokával.

A Sztárboxban tehát rendkívül eltérő felkészültségű versenyzők verekedtek egymással fejvédő nélkül, és pont ma jött a hír, hogy megvan a harmadik celeb is, aki a meccs közben szerzett sérülése miatt valószínűleg műtétre szorul majd. Rácz Jenőnek eltört az arccsontja és leszakadt egy ideg az arcában.

Amint azt a döntő elején az RTL bejelentette: 2024-ben újra lesz Sztárbox.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)