Boros Lajos már a gyógyszereit is alig tudja kifizetni

Nehéz anyagi helyzetbe került Boros Lajos.

2022. július 30., 09:58

Szerző:

Őszintén vallott a nehézségeiről Boros Lajos! A rádiós tíz évvel ezelőtt ment kényszernyugdíjba, de most készen állna arra, hogy újra munkába álljon. Kiderült, hogy egyáltalán nem él jól jelenleg hazánk egyik legismertebb rádiós legendája. A gyógyszerek, amiket szednie kell nagyon drágák. 

„Ha már a gyógyszereimet ki tudnám belőle fizetni, megnyugodnék, és úgy érezném magam, mint egy krőzus. Összesen tizennyolc különböző pirulát kell szednem egy nap, van olyan gyógyszerem, amely négy-ötezer forintba is kerül, szóval több tízezres tételről beszélünk”

- magyarázta a Blikknek Boros Lajos.

A rádiós legenda azt is elárulta a lapnak, hogy a tartalékai nagy részét felélte, amikor kómában volt,  ezért hatalmas segítség lenne neki egy rádiós fizetés. Boros Lajos négy évvel ezelőtt dolgozott a Bézs nevű online rádióban, de az egészségügyi helyzete sokáig komolyan akadályozta abban, hogy rendesen tudjon munkát vállalni.

Boros Lajosnak mindig is a rádiózás volt a szenvedélye, de az elmúlt években nagyon sokat betegeskedett: többször műtötték prosztataproblémák miatt, valamint pacemakert is kapott. Egy nagyobb szívműtét után pedig több mint egy hónapig feküdt kómában. A rádiós tavaly nyáron merte először kijelenteni, hogy meggyógyult és jól érzi magát. 

„Én már 1970-ben rádióztam, és bevallom, nagyon hiányzik. Imádom a rádiózás spontaneitását, a szabadságát ennek a műfajnak és szerintem még mindig jól tudnám csinálni. De arra is nyitott lennék, hogy egy fiatal tehetséggel közösen készítsünk valamit, szerintem tudnék mit tanítani nekik”

- mondta Boros Lajos a lapnak.

Sztárok és az anyagi helyzetük

Berki Krisztián igazából ilyen anyagi helyzetben volt a halálakor – az ügyvédje árulta el

Shakira és Gerard Piqué is ügyvédet fogadtak: hatalmas vagyonról kell dönteniük

Csősz Boglárka a férje nélkül is milliárdos marad

(Kiemelt kép: dfp.hu)