Borbás Marcsi büszkén meséli a meghökkentően magas számot: ennyi családot tart el

Borbás Marcsi azt szeretné, hogy mindenki jól éljen és ne kelljen megalkudni.

2023. december 7., 11:53

Szerző:

Borbás Marcsi főszerkesztőt, műsorvezetőt, producert több, mint százezer ember követi az Instagramon, és valószínűleg még ennél is többen a hagyományos médiában. És amint az a Best magazin címlapján olvasható, mindezzel a médiaszemélyiség 40 családot tart el. Valószínűleg pontosabb megfogalmazás lett volna, hogy 40 család tagjainak ad munkát, de így tényleg jobban mutat a borítón.

A Gasztroangyal egyébként a Sláger FM-en nyilatkozott erről nemrégiben, és a következőket mondta arról, mennyire fontos a számára, hogy alkalmazottainak jó megélhetést biztosítson. A következőképpen idézi a szavait a Story.hu:

„tudatosan csinálom, mert azt szeretném, hogy ez a csapat együtt maradjon, hogy mindenki jól éljen, hogy mindenki jót dolgozhasson, hogy ne kelljen megalkudni.”

Bár a médiában gyakoriak a meglepően alacsony fizetések más szférákhoz képest, Borbás Marcsi abban hisz, hogy tisztességes fizetést kell adnia azoknak, akik neki dolgoznak. Sőt, a covid idején sem bocsátottak el senkit, hanem...:

„mi a férjemmel a covid alatt nem vettünk fel fizetést, hogy az alkalmazottainknak jusson, hogy őket ne kelljen elbocsátani.”

Borbás Marcsi egyébként évtizedekkel ezelőtt távozott az MTVA-tól, ahol népszerűségét megalapozta. Nemrégiben Egy néven indított oldalt, és a YouTube-on is rendszeresen publikálnak főzős videókat, amiket ez a fent említett csapat készít el. Jelenleg a következő a legfrissebb.

(Kiemelt kép: YouTube/Egy)