Jakupcsek Gabriella elárulta, hogyan segítette őt Bochkor Gábor jobb fizetéshez

Jakupcsek Gabriella Bochkor Gábornak köszönhette az összeget, amit megkeresett.

2024. augusztus 8., 09:44

Szerző:

Publikálták a felvételt, ami a Bochkor Gábor 60. születésnapja alkalmából a Kongresszusi Központban készült a tavasszal. Az egyik legérdekesebb beszédet Jakupcsek Gabriella mondta.

Bochkor Gábor fizetése és Jakupcsek Gabriella

Bochkor Gábor és Jakupcsek Gabriella annyira régóta jóban vannak, hogy állítólag már nem is emlékeznek, mióta ismerik egymást, hogyan ismerkedtek meg. A műsorvezetőnő mindenesetre kiemeli köszöntőbeszédében, hogy ő és Bochkor Gábor talán nem is kollégák, legalábbis olyan szempontból nem, hogy még sosem dolgoztak egy helyen, legfeljebb Bochkor Gábor elment vendégnek egy olyan műsorba, amit Jakupcsek Gabriella vezetett.

Mindketten dolgoztak például a Danubius rádióban, de nem egyszerre: amikor 1998-ban Bochkor Gábor távozott a Cappuccino című műsorból, a helyére Jakupcsek Gabriella érkezett. Ekkor volt, hogy egy bizalmas információ közlésével a távozó házigazda kisegítette az érkező háziasszonyt. Jakupcsek Gabriella így emlékszik vissza erre:

„Hálás vagyok neked, mert annak idején te súgtad meg, hogy mennyit kérjek utánad a Cappuccinóban. A helyzet az, hogy bátor voltam, bemondtam az összeg dupláját. Erre ők azt mondták, hogy azért annyit nem fizetünk, mint a Bocsinak.”

Hogy akkor pontosan mennyit kapott Jakupcsek, az nem derül ki a monológból, de nyilvánvalónak tűnik, hogy még így is jól keresett anno a műsorvezetőnő a Danubius rádiónál.

Amit csak Jakupcsek Gabriella tud Bochkor Gáborról

Különleges viszony van tehát a két médiaszemélyiség között, amit Jakupcsek Gabriella a következőképpen ír le:

„Sokat gondolkoztam, hogy hogyan is jellemezzem ezt a mi kapcsolatunkat, hogy ki vagy te nekem. Vagy ki vagyok én neked. Mondjuk testvérek? Á, hát szerintem lerí rólunk, hogy egykék vagyunk, mind a kettőnkről. Kollégák? Soha nem voltunk egyszerre egy helyen, ezt tudod? Soha. Vagy én neked a nő és te nekem a férfi? Talán. De soha nem fértünk volna be egymás táncrendjébe, arra gondoltál? Soha a büdös életben. Nem tagadom egyébként, voltak olyan üres esték, amikor eszembe jutottál... Az a helyzet, hogy amikor reggel megláttam a Blikk címlapját, akkor hú, de rohadtuk örültem, hogy nem én voltam a képen melletted! És hát ugye ez a vonat már elment, drágám. Mit tudnék én neked adni? Maximum egy langyos bögre kakaót, amikor ülsz a hintaszékben a kis kockás plédeddel letakarva. Ma már ennyi jutna...”

Jakupcsek Gabriella a következőket is mondja az alább megtekinthető videóban:

„Figyelj, Bocsi, nagyon kevesen tudják rólad, amit én tudok: borzasztó érző szívet próbálsz elrejteni iszonyatos energiákkal. De én téged nagyon szeretlek és Isten éltessen. Sajnos mindig egy évvel előtted járok, drágám.”

Kattintson a play gombra, ha a teljes videóra kíváncsi! Jakupcsek Gabriella a 48. percben érkezik.

(Kiemelt kép: YouTube/Retro Rádió)