Még a rendőrök sem hitték el, hogyan halt meg valójában a Bír-lak sztárja

Bob Saget halálát tévesen szívrohamnak tudták be a hatóságok. Íme, igazából mi vitte el a Bír-lak sztárját.

2022. február 10., 13:24

Szerző:

Pontosan egy hónappal ezelőtt érkezett a tragikus hír, hogy 65 éves korában, egy orlandói szállodában elhunyt Bob Saget, a Bír-lak (Full House) című televíziós vígjátéksorozat sztárja. A színészt a szállodai szobájában találták meg, az orlandói Ritz-Carlton hotelben. Bűntényre vagy kábítószer-használatra utaló nyomot nem találtak a helyszínre érkező nyomozók, így azt állapították meg, hogy a halál oka minden bizonnyal sztrók, szívroham lehetett.

Nos, azt írja most a TMZ nevű oldal, hogy az előzetes feltételezések tévesek voltak. Egy hónap elteltével lezárult Saget halálának vizsgálata, és azt állapították meg, hogy a fejének hátsó részén egy zúzódás volt található. Azt nem sikerült megállapítani, hogy hogyan, de a színész minden bizonnyal durván beütötte valamibe a fejét, de úgy döntött, a sérülés miatt nem kér segítséget, inkább lefeküdt aludni. A baleset következtében kialakult belső vérzés okozta a halálát.

A színész családja közleményt is kiadott a hír nyomán, amely a következőket tartalmazza:

„Most, hogy megvan a végeredmény a hatóságok vizsgálata nyomán, úgy éreztük helyesnek, hogy ezt az eredményt a rajongók közvetlenül tőlünk hallhassák. A hatóságok azt állapították meg, hogy Bob fejsérülés következtében hunyt el. Arra jutottak, hogy véletlenül beütötte a tarkóját valamibe, de nem foglalkozott vele, hanem lefeküdt aludni. Drogoknak vagy alkoholnak nem volt köze a dologhoz."

Itthon is volt rá sajnos példa, hogy egy ismert művész otthon, egy balesetben hunyt el

Így történt Babicsek Bernát halálos balesete: szülei találták meg

Videó: eltemették Babicsek Bernátot

Videó: Babicsek Bernát búcsúztatóján elsírta magát a színpadon Pokorny Lia

(Kiemelt kép: Bob Saget Instagramja)