Berki Mazsira ököllel támadt egy férfi, a kismama ezután komoly elhatározásra jutott

Berki Mazsira rátámadtak!

2022. április 20., 08:08

Szerző:

Berki Mazsit a hosszú hétvégén megtámadta egy férfi. A médiaszemélyiség betette otthon az autójába a kidobandó szemetet, de elfelejtette azt az otthoni kukába beletenni. Elindult, és amikor eszébe jutott, hogy a szemét még ott van nála, kidobta azt egy kukába azon a környéken, ahol éppen járt. Ezt látta meg egy férfi, aki a dolgon annyira feldühödött, hogy ököllel megütötte Berki Mazsit, és megpróbálta az influenszer kislányát kirángatni az autóból.

Berki Mazsi most a Borsnak nyilatkozott az eset következményeiről, elmondva, hogy bár nem szorong az utcán jártában-keltében, azért be fog szerezni egy önvédelmi eszközt.

„Lassan itthon is ugyanakkora méreteket ölt a bűnözés, mint Amerikában. Ezek után az autóban mindig lesz egy legális védelmi eszköz…”

– mondja Berki Mazsi, és nyilatkozata emlékeztet Vajna Tímea egy korábbi posztjára, amelyben arra panaszkodik, hogy az USA-ban mennyire sok a bűncselekmény.

A Berki Mazsira támadó férfit mindenesetre még aznap előállította a rendőrség, és bekérték az utcán található biztonsági kamerák felvételeit. A kismama feljelentést tett a férfi ellen.

Berki Mazsi élete

Berki Mazsi elárulta: nem lett jó vége, amikor Berki Krisztiánt először magára hagyta a kisbabával

Berki Mazsit ehhez a világsztárhoz hasonlítják a rajongói

Berki Mazsi: „Könyörögtem Krisztiánnak”

(Kiemelt kép: Berki Mazsi Instagramja)