Új női mentor érkezik idén az X-Faktorba: itt az RTL Klub nagy bejelentése

Csobot Adél helyére új mentor érkezik az X-Faktorban, az RTL Klub egyik legnézettebb műsorában.

2022. május 5., 11:34

Szerző:

Március óta lehet tudni, hogy 2022-ben megújul az X-Faktor: az RTL Klub módosította az előadóművészeti verseny szabályait, de olyan drasztikus mértékben, hogy ahhoz a licenctulajdonos engedélye kellett. A lényeg, hogy idéntől nem lesznek a kategóriák szétosztva a mentorok között, hanem máshogy dől majd el, melyik versenyzőt melyik mentor készíti fel a versenyre – ennek részleteiről bővebben ide kattintva olvashat.

Nos, az RTL Klub csütörtök délelőtt nagy bejelentést tett: nyilvánosságra hozták, hogy kik lesznek a most következő, 11. évad mentorai. A zsűri férfitagjainak összetétele az utóbbi 5 évadban nem változott. 2016-tól kezdve ByeAlex, Gáspár Laci és Puskás-Dallos Peti válogattak a tehetségek között. Ők dolgoztak már együtt Tóth Gabival, Radics Gigivel és Puskás-Dallos Bogival is, tavaly pedig Csobot Adél volt a negyedik zsűritag.

A férfiak továbbra is maradnak, de idén a negyedik mentor személye megint változik: a 33 éves, kárpátaljai születésű Herceg Erika veszi most át a stafétabotot. Az RTL.hu közleménye-interjúja így írja le őt:

„Herceg Erika váltja Csobot Adélt az X-Faktor mentorai között. A Kárpátalján született énekesnőt közel 800 ezren követik közösségi oldalán, egykori zenekarával végigkoncertezte Európát. Az orosz és az ukrán Playboyban is szerepelt már, és megnyert egy olyan tehetségkutatót, aminek Volodimir Zelenszkij volt a műsorvezetője.”

Herceg Erika azt mondja, annak idején a Playboy-fotózás indította be a karrierjét, de ennek ellenére manapság már nem vállalna ilyen szereplést. Ennek ellenére az Instagramján azért található jónéhány attraktív-provokatív kép.

Íme egy videóklip Herceg Erikától, aki az RTL interjújában említi, hogy a szülei továbbra is Kárpátalján vannak, ezért nagyon aggódik értük. Az énekesnő nemrégiben költözött Budapestre a párjával, aki kazah származású.

Az X-Faktor 11. évadának meghallgatásai jelenleg zajlanak, az élő show-k ősszel kerülnek majd a képernyőre.

Az X-Faktor versenyzői és mentorai

Gáspár Laci elmondta, miért neheztel a többi mentorra az X-Faktorból

Alee arra panaszkodik, hogy megváltozott az élete, mióta megnyerte az X-Faktort

Trágár kirohanásban vallotta be az X-Faktor sztárja: az alkoholba menekül a depresszió és az önsajnálat elől

(Kiemelt kép: az X-Faktor hivatalos Instagramja)