Alee arra panaszkodik, hogy megváltozott az élete, mióta megnyerte az X-Faktort

Alee szerint sokkoló, borzasztó és szánalmas dologról van szó.

2022. április 1., 12:26

Szerző:

Alee tavaly azzal vált országosan ismertté, hogy megnyerte az X-Faktor című tehetségkutató tizedik évadát. A fiatal rapper most új számot jelentetett meg, és friss, Leszarom című klipje kapcsán szerepelt az RTL Klubon a Reggeli című műsorban.

Alee kiemeli, hogy amint azt a dalban is említi, a hirtelen jött pénz és siker megváltoztatta az életét. Azt mondja, őt magát nem, de körülötte mindenki mást igen.

„A körülöttem lévőket ijesztő módon mozgatta a pénz. Először sokkoló, utána borzasztó, utána meg már inkább szánalmas kezdett lenni. Mindenki jött kérni, és... rokonok, meg lehúzni, és tök para volt. Más szemmel kezdtek el rám nézni az emberek. Nyilván nemcsak a pénz miatt, hanem a sikerem miatt is. En bloc nagyon fura volt ez egész, és utána egy ponton elegem lett ebből az egészből. Meg elegem lett abból, ami en bloc körülöttem megy, mindenből. És azt mondtam magamnak, hogy gyerekek, ez nekem nem megy! Én ugyanaz az ember vagyok, aki bejött az X-Faktorba a legelső válogatón, és én nem tudok sznob paraszt lenni, mert most körülöttem azok vannak. Én nem tudok beilleszkedni ebbe a közösségbe”

 – magyarázza Alee, hozzátéve, hogy sajnos új dalát sokan nem értik meg.

A 17 éves rapper jelenleg nem jár iskolába, de azt mondja, jövőre majd folytatni szeretné a tanulmányait.

Íme a teljes interjú.

Pénz pénz pénz

Luxus, de kölcsönből: G.w.M. 25 milliós adóssággal hagyja el a családját

Gregor Bernadett elmondta, mennyit keresett az aktfotóival

Íme az összeg: Oszter Sándor örököse tetemes adósságot örököl a többszáz milliós luxusingatlan mellé

(Kiemelt kép: Alee Instagramja)