Bangó Margit újra kórházba került, kemoterápiára is szükség volt

Bangó Margit friss interjúban beszélt a nyáron szükségessé vált műtétjéről.

2022. szeptember 13., 08:10

Szerző:

Bangó Margit a TV2-n a Tények Plusz című műsorban szerepelt, ahol arról beszélt, hogy idén nyáron ismét kórházba került daganatos megbetegedéssel. A 72 éves énekesnő korábban már kétszer legyőzte a rákot, és bár kétségbe nem volt esve, azért a kemoterápiától tartott.

„A legfontosabb, hogy a harmadik műtét már jól sikerült, tehát pozitív lett abszolút az eredmény. Mert a két első műtét rosszindulatú daganat volt, a harmadik szerencsés volt hála a Jóistennek”

– meséli Bangó Margit az operációkról, és az énekesnő szemlátomást jó formában van, betegségnek semmilyen nyomát nem mutatja. Pedig volt kemoterápián is, de ezúttal szerencsére ez sem viselte meg őt annyira, mint a korábbi alkalmakkor:

„volt kemoterápia, hat kemót kaptam. Féltem tőle, bevallom őszintén, mert az előző, 2001-2002-es, amikor volt a mellrákom, akkor nagyon rossz volt a kemoterápia. Persze más anyagot is kaptam. De most észre se vettem, hála a Jóistennek, úgyhogy minden rendben van.”

Bangó Margit hozzáteszi, hogy azért még nincs túl mindenen, de hisz benne, hogy meg fog gyógyulni:

„ez a betegség azért nem úgy van, hogy vége van és akkor már nincs több kezelés. Sajnos, ez egy olyan betegség, amit állandóan kontroll alatt kell tartani három havonta. Nagyon hiszek benne, hogy meg fogok gyógyulni, mert nem az az ember vagyok, aki feladja.”

Az alább megtekinthető interjúban Bangó Margit azt is említi, hogy az utóbbi időben rendeződött a kapcsolata a lányával, akivel 9 évig nem beszéltek egymással. Sajnos azonban Emilióval és unokájával, Tinával továbbra is rossz a viszonyuk.

Bangó Margithoz kapcsolódva...

Kiderültek a mulatósgázsik: íme, kinek jön össze több millió egy hétvégén

Bangó Margit elmesélte, hogyan tudta meg, hogy visszajött nála a rák

Bangó Margit vérző karral szökött el a kórházból egy koncertjére

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)