Bangó Margit elmesélte, hogyan tudta meg, hogy visszajött nála a rák

Bangó Margit másodszor is legyőzte a rákot, friss interjújában a legnehezebb pillanatra emlékszik vissza.

2022. január 17., 13:40

Szerző:

Két héttel ezelőtt jött a hír, hogy Bangó Margit két műtéten is átesett, miután újra rákot diagnosztizáltak nála. A 71 éves énekesnő azóta meggyógyult, és most a Mokkának adott interjúban beszélt betegségéről a TV-n2, kiemelve, hogy azért mondja el a történetét, hogy figyelmeztessen mindenkit a rendszeres szűrés fontosságára.

Bangó Margit az alább megtekinthető adásrészletben többek között a következőket mondja:

„minden nő figyeljen oda erre: hat hónaponként minimum menni kell kontrollra. Én is mentem kontrollra hat hónaponként, kis Tina jött velem. Bejött a doktornő, és mondta, hogy »na, Margitkám, hogy vagyunk? jól vagyunk? minden rendben?« Hát mondom, rendben. Én nem vagyok az a panaszkodó típus – ez sem jó. Akkor a Kis Tina mondja, hogy »nem, nincs jól a mama, mert véres volt a vizelete. Már két hónapja lassan. És ez égbekiáltó, doktornő, hogy... meg tetszett nézni az ultrahangot?« És akkor nem szólt semmit, kiment a doktornő, visszajött, láttam, hogy a haja az égnek áll, és egy kicsit megváltozott az arca. Azt mondta, hogy azonnal CT, és biztos, hogy műteni kell. Volt egy olyan érzésem, hogy rákérdeztem, mondom, »daganat?«, és akkor mondta, hogy »igen«.”

Októberben és december elején volt a két műtét, amik után Bangó Margit karácsonykor már sütött-főzött. Sőt, korábban azt is elárulta, hogy volt, hogy kiszökött a kórházból egy fellépés kedvéért.

Ők is meggyógyultak

Fresh Andi címlapon mesélte el, hogy legyőzte a mellrákot

Annoni Zita betegségéről és műtétjéről vallott: Abba kellett hagynom a munkát, kórházba vittek

Gáspár Győző megdöbbentő őszinteséggel beszél öngyilkossági kísérletéről, mentális problémáiról és a gyógyulásról

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)