„Ilyen aljas húzást még soha nem láttam!” – Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban befejezésén sok internetező kiakadt

Sokan úgy gondolják, hogy Hevér Gábornak kellett volna nyernie.

2024. október 11., 13:15

Szerző:

Véget ért Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A krimi-realityben Hevér Gábor Árulót játszott, míg Muri Enikő, Hadas Kriszta és Url Izabella Ártatlanok voltak. Árpa Attila komoly feladatot adott a döntősöknek az utolsó epizódban. 

A tét egy tőr volt, amely két szavazatot ért az utolsó kerekasztal-szavazáson. Ezt Hevér Gábor szerezte meg, akinek előző este fel kellett fednie magát Muri Enikő előtt az Igazság Vacsoráján. A voksoláson a színész elhatározta, hogy nem él a tőr adta lehetőséggel. Ez azonban rossz döntés volt, mert mindhárman rászavaztak, így kiesett. Ezt követően a 3 nő vehetett részt a Tűz Ceremónián, ahol eldőlt, nem lesz több kieső, majd felfedték egymás előtt, hogy mindannyian Ártatlanként élték túl a játékot.

Ennek értelmében Muri Enikő, Hadas Kriszta és Url Izabella vihették el a játékok folyamán összegyűlt pénznyereményt, a 15,1 millió forintot, amelyen egyenlő arányban osztoznak. Az nlc.hu kiszúrta, hogy a rajongók nem voltak elragadtatva a befejezéstől: 

„Az, hogy felfedték a Gyilkos kilétét, nagy csalódás. Esélye se volt Gábornak, hogy bent maradjon a játékba. Unfair volt a játék készítőitől”

– írta valaki.

„A szerkesztők elvették Gábor győzelmét! (…) Nem értem, miért kellett ez a vacsora-baromság. Nekem Gábor a nyertes!”

– tette hozzá valaki más.

„Ezt a játékot nem nyerték meg az ártatlanok! Ezt elvették szó szerint Gábortól a játék készítői! Ilyen aljas húzást még soha egy játékban nem láttam! Zseniálisan játszotta végig és az utolsó pillanatban kötelezték arra, hogy saját magát kellett elárulnia! Milyen játék ez???”

– fejtette ki a véleményét egy harmadik internetező.

(Fotó: RTL - Hevér Gábor Instagramja)