Megdöbbentő, Árpa Attila kivel közös fotót publikált: beindultak a találgatások

Beindult a kombinálás Árpa Attila egyik frissen publikált fotója kapcsán.

2024. március 17., 06:17

Szerző:

Árpa Attila már egy hónapja nem jelentkezett be a TikTokon, úgyhogy úgy döntött, itt az ideje egy videónak.

„Már rég nem posztoltam... úgyhogy íme egy kis összefoglaló, hogy mi van velem. Eddig egész jó ez az év!”

– írja Árpa Attila a videóhoz, ami igazából fényképek sorozata. A legtöbb fotón Árpa Attila valakivel együtt mosolyog a kamerába. Feltűnik az oldalán például Balázs Andi, akivel együtt adják elő a Tortúra című előadást, de ott van a sztárboxos edzője is, illetve Dobó Kata, valamint Curtis.

@arpaattila #arpaattila #mivaneveled @Balazsandi @Bogdán Zsolt Golyó @Curtis4ker @Tamas Mohai @Alexandra Czako @Cosmo/Ami🔆🩹 @KARINTHYK-TOK @katadobo.official ♬ Beautiful Things - Benson Boone

A legtöbben azonban arra figyeltek fel, hogy az egyik képen Árpa Attila az exével, Czakó Alexandrával látható.

„Alexandra az »új« párod? Ő is benne van”

– kérdezi valaki a kommentek között, de válasz nem érkezik. A hozzászóló arra utal, hogy Árpa Attila nemrégiben jelentette be, hogy újra kapcsolatban van. Még februárban a Blikknek beszélt arról, hogy újra kapcsolatban van. Egy hosszabb interjú egyik kérdésére mondott el ennyit:

„annyit elárulhatok, hogy nem vagyok egyedül. Ahogyan az imént említettem, az elfoglaltságaim mellett ez úgy tud működni, hogy be tudom vonni a munkáimba, tehát a párom is szakmabeli. Ennél többet viszont nem szeretnék megosztani.”

A kommentelők között beindult a kombinálás, hogy Árpa Attila esetleg újra összejöhetett az exével, de persze a valószínűbbnek tűnő verzió az, hogy az új párja valaki más, és az 52 éves színész-producer egyszerűen jóban van korábbi szerelmével.

A videóban feltűnik Árpa Attila két macskája is, akikről a híresség nemrégiben az RTL-nek beszélt. A riportban Árpa Attila megmutatta az állatait, akik közül az eb vidéken van, viszont van egy igen egzotikus háziállatuk is:

„nagykutya is van, de az vidéken, mert nem lenne időm rá, hogy folyamatosan foglalkozzam vele. Úgyhogy ő vidéken édesapámra vigyáz és nagy. Két macska van még ugye, igazából ők a lányom állatai, de természetesen én foglalkozom velük. Ahogy ő is: Boglárka a neve, egy labdapiton vagy királypiton. Ő is a lányomé, ha úgy vesszük, mert egy rajzfilmben, a Monster High nevű iskolában Kleopátra lányának voltak ilyen kígyói.”

A kígyó 4 vagy 5 éves, nincs foga, harapni nem tud, és csak azt fojtja meg, amit utána le tud nyelni. Általában fagyasztott egereket szokott fogyasztani, bár Árpa Attila hozzáteszi, hogy ez csak a hivatalos verzió, mert Boglárka igazából nem nagyon szereti az olyan eledelt, ami már nem él. Az RTL sztárja gyerekkora óta szereti az állatokat, kisfiúként is mindig hazavitt valamilyen állatot. Alább tudja újranézni az emlékezetes riportot.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Árulók)