Alföldi Róbert üzenete: Hahó Magyarország, tessenek egyországként énekelni!

Alföldi Róbert nem felejtette el az évfordulót, és mindenki számára fontos üzenete van.

2023. szeptember 25., 14:09

Szerző:

Alföldi Róbert egy legendás, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőnket ünnepli ma, aki egyben a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja is. Csomós Mariról van szó, akinek ma van a 80. születésnapja. A színész-rendező a következő szavakkal üdvözli Csomós Marit, üzenve az egész országnak, hogy kapcsolódjanak bele az ünneplésbe:

„drága Csomi, hát mennyivel jobb lenne, ha én lehetnék egy kicsit idősebb vagy te lennél egy kicsit fiatalabb! Akkor mennyi, de mennyi közös nagy „csínytevésünk” lett volna, hogy szebben ne is mondjam. De igazán minden jól van így, ahogy van. És csodálatos, ami van. Hiszen te ma 80 éves vagy. Nagy és végtelen boldogság, hogy találkoztunk! Hogy úgy igazán találkoztunk, hogy dolgozhattunk, hogy együtt lehettem veled.
Csoda vagy! Úgy egészében, összességében és mindenhogyan!
Ajándék az élettől, hogy ezt láthattam, érezhettem közelről is, és az külön ajándék, hogy valóságosan a bizalmadba fogadtál. Jaj, de boldog vagyok! Drága, egyetlen, csodálatos és megismételhetetlen Csomós Mari! Nagyon boldog születésnapot kívánok, teljes szívemből! Isten éltessen! szeretlek, alföldirobi
Hahó - hahó Magyarország! Csomós Mari színésznő ma 80 éves! Csomós Mari, aki van nekünk! Aki maga, de tényleg, maga a csoda! Tessenek együtt, egyországként énekelni, hogy BOOOOLDOG, BOLDOOOOG, BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!”

Az alábbi posztban olvasható mindez, amit Alföldi Róbert hétfő reggel publikált a Facebookon.

A fenti posztban látható képet Dömölky Dániel készítette.

(Kiemelt kép: Alföldi Róbert Facebookja)