Videó - Alee a piszkos anyagaikról: Volt, hogy egy este alatt elk*rtam félmillió forintot majdnem

A tavalyi X-Faktor győzetese Alee elárulta, hogy nem igazán tudott spórolni.

2022. augusztus 2., 08:58

Szerző:

Balázs Alex, művésznevén Alee rendesen szórta a pénzt az X-Faktor után, sőt még van, hogy most is nehéz visszafognia magát. A rapper elárulta, hogy leginkább élményekre költ, például hamarosan elmegy Romániában a Transzfogarasra, mert már nagyon régi álma volt oda eljutni a valóságban is, ugyanis szimulátoron már kipróbálta. A sztárnak azonban van egy másik hobbija is.

„Vagy eljárok gokartozni, ami szintén nagy flash. Volt, hogy egy este alatt elk*rtam félmillió forintot majdnem rá. Arra, hogy rohadt sokat mész és az egész pálya a tiéd”

- mondta Alee Lakatos Levente műsorában, amit a Bors szúrt ki. 

A rapper elárulta, hogy most már ügyesebben fogja meg a pénzt, de ettől függetlenül nem szeretne megvonni magától semmit: 

„Mindig úgy voltam vele, ez egy nagyon hülye felfogás lehet, hogy megkerestem, mit spóroljak rajta. Oké, jó ha van megspórolt pénz, de annyira spúr módon nem szeretnék spórolni, ahogy azt az emberek szeretnék körülöttem. Tehát ha megkeresek 2 milliót, abból nem fogok elrakni 1 millió 600 ezret, és 400-ból megélni. Ha van 2 millióm, akkor bőven elég, ha elrakok 1 milliót belőle és a másik 1 millióból hagy éljem ki magam”

 - magyarázta a fiatal sztár. 

Alee úgy gondolja, hogy nem kell durva módon spórolni, hanem többet kell keresni. A rapper elárulta, hogy vannak tervei, egy vállalkozást is szeretne elindítani. Egyelőre még keresi a lehetőségeit, de elképzelhető, hogy a zenei szférán belül fogja megvalósítani az álmát. 

Még több Alee

Ezt csinálja Alee a 12 millióval, amit az X-Faktorban nyert – a tanulás most háttérbe szorul

Sokkoló vallomás: ismét mélyponton van az X-Faktor győztese, Alee

X-Faktor: szívszorító, milyen nehéz kürülmények között él Alee

(Kiemelt kép: Alee Instagramja)