Alain Delon állítólagos fia furcsa körülmények között halt meg

Alain Delon fiának élettársát letartóztatta a rendőrség. 

2023. május 24., 14:27

Szerző:

Alain Delon állítólagos fia, Ari Boulogne tisztázatlan körülmények között halt meg szombaton. A 60 éves férfit párizsi lakásában találták holtan, majd gondatlanságból elkövetett emberölés és segítségnyújtás elmulasztása miatt hétfőn letartóztatták a férfi élettársát. Az 58 éves nőt kábítószeres bűncselekményekkel is megvádoltak. 

Ari Boulogne anyja, a német énekes-színésznő Nico 1988-ban halt meg. Mindig is azt állította, hogy fiának apja  Alain Delon francia színész, aki azonban sosem ismerte ezt el, bár az igaz, hogy Ari Boulogne-t gyerekkorában a sztár édesanyja és férje fogadta örökbe. 

A most elhunyt férfi, valódi nevén Christian Boulogne néhány éve jogi úton akarta igazolni Delon apaságát, azonban a francia bíróság elutasította keresetét, arra hivatkozva, hogy Delon Svájcban él.

A most 87 éves Alain Delon a '60-as, '70-es évek játékfilmjeiben nyújtott alakításaival lett világsztár. 1995-ben pályafutásáért Arany Medve-díjat kapott a Berlinalén, 2019-ben pedig elnyerte életművéért a cannes-i tiszteletbeli Arany Pálma-díjat is. 

 

(Kiemelt kép: Shutterstock/Vladimir Tretyakov)