Eutanáziára készül Alain Delon

Alain Delon fiát kérte meg, hogy segítsen neki. 

2022. március 26., 10:38

Szerző:

Saját maga szeretne dönteni a haláláról Alain Delon. A francia színész megkérte a fiát, hogy intézze el: eutanáziával szeretne véget vetni az életének Svájcban. A legendás színész gyermeke, Anthony Delon az RTL Rádió műsorában árulta el apja kérésének a részleteit. A férfi azt is elmondta, hogy megígérte édesapjának, hogy az utolsó pillanatig mellette lesz.

„Igen, apám megkért, hogy szervezzem meg az eutanáziáját”

- válaszolt egy kérdésre a fiatalabbik Delon.

A Blikk azt írja a Le Point magazin információi szerint, hogy Alain Delon azért a legidősebb fiát kérte meg a feladatra, mert Nathalie Delon, Anthony Delon édesanyja szintén számíthatott a férfire. Alain Delon egykori felesége idén januárban hunyt el rákbetegségben. Kiderült, hogy a nő szintén eutanázia által szeretett volna meghalni, de végül a betegség vitte el. 

Svájcban legális a súlyos betegek átsegítése a túlvilágba. Delon évek óta él az országban. Korábban már azt nyilatkozta, ha szüksége lesz rá, ő is igénybe fogja venni a szolgáltatást, ugyanis véleménye szerint ez a legtermészetesebb dolog és és az embernek joga van ahhoz, hogy békében távozzon.

Alain Delon 2018-ban azt is elárulta, hogy már a végrendeletét is megírta. A filmvilág ikonikus alakja 2019-ben kettős agyvérzést kapott és habár felépült, de a mai napig bottal jár. Ezután jött rá, ha eljött az ideje ő is eutanázia által szeretne távozni a világból. 

„A svájci Exit klinika szolgáltatását veszem majd igénybe. Ki fogom hívni őket magamhoz, ha eljön az ideje. Jó dolognak tartom, hogy az ember a saját szobájában halhat meg, azok között, akiket szeret. Az ember utolsó pillanataiba senkinek nincs beleszólása. Lehet, hogy sokaknak nem tetszik, én viszont jó dolognak tartom, hogy itt van rá lehetőség”

- nyilatkozta a színész egy svájci lapnak.

A fiatal Alain Delon-t imádták a nők:

Ezeket se hagyja ki! 

Műteni kell Molnár Piroskát

Titok a múltból: Korda György a tragikusan fiatalon elhunyt Szécsi Pál haláláról beszélt

22 év után külön költözött az Abigél sztárja és férje

(Kiemelt kép: AFP)