Műteni kell Molnár Piroskát

Hamarosan kés alá fekszik Molnár Piroska.

2022. március 25., 14:09

Szerző:

Komoly fájdalmakkal küzd Molnár Piroska. A színésznő a botja nélkül már képtelen járni, hosszú ideje része az életének a segédeszköz. A Legjobb színésznőnek járó elismerést is a közönség soraiban vette át a Televíziós Újságírok Díjának gáláján. A szerdán megrendezett eseményen vastapssal ünnepelték a Nemzet Színésznőjét.

A színésznő a díjátvételkor elárulta, hogy hamarosan kés alá fekszik: nyáron megkapja a térdprotézisét. A művésznő korábban azért nem vállalta az operációt, mert attól tartott, hogy a beavatkozás miatt hosszú időre kiesne a munkából és még az is megeshet, hogy újra kell tanulnia járni. A színésznő a díjátadó során azt is bevallotta, hogy az RTL Klub sorozatának első évad utáni folytatását kicsit kötelességérzetből is vállalta. Az orvosok egyébként nem keltenek hamis reményeket Molnár Piroskában - írja a Blikk.

„ Azt majd az orvosok megmondják, mit kell újra tanulni, de nem biztatnak azzal, hogy két hónapnál kevesebb lesz a felépülés ”

- mondta a Keresztanyu sztárja.

A sorozat készítői a színésznőt minél inkább próbálják tehermentesíteni: a jelenetei forgatását tömbösítették, a forgatási helyszínen kocsival hozzák és viszik és még a széria forgatókönyvét is hozzá igazították. Róza mama karakterébe bújva Molnár Piroska legtöbbször egy asztal mögött ül, ha pedig még is fel kell állnia, akkor ott is segítségére van a botja. 

Molnár Piroska egyébként nem csak a Keresztanyu szerepében tündököl továbbra is, de tíz különböző darabban is játszik. 

„Hetvenhét évesen az embernek nem annyira szenvedélye a munkája, már az is nagy kaland, ha el kell indulni otthonról. Aki nem így érzi, az hazudik vagy festi magát, de a kötelesség viszi az embert. Persze, amikor már benne vagyunk a munkában, olyanok vagyunk, mit a cirkuszi ló: ha fújják a trombitát, az ember megy”

- mondta a színésznő. 

Még több Molnár Piroska

Molnár Piroska: Lélekben igazából már abbahagytam

Kiderült, Molnár Piroska miért ül egy asztal mögött a Keresztanyu legtöbb jelenetében

 (Kiemelt kép: dfp.hu)