Molnár Piroska: Lélekben igazából már abbahagytam

A Keresztanyu sztárja betegségéről, pályája végéről és arról is vallott, hogy nem szereti a túl korai tapsot.

2021. szeptember 24., 10:50

Szerző:

Molnár Piroska, a Halhatalanok Társulatának örökös tagjának térde nincs jó állapotban, műtétre lenne szükség. Ennek figyelembe vételével készült például a Keresztanyu című RTL-es sorozat, úgy, hogy a 75 éves színésznőnek minél kevesebbet kelljen mozognia a kamera előtt – kattintson ide a cikkünkért, amelyben erről részletesebben írunk!

Most a nyáron Molnár Piroska Hévízen pihent, ami jót tett, de a problémát nem oldotta meg. A 92.9 Spirit Fm Bistro című műsorában így nyilatkozott jelenlegi állapotáról:

„elég vacakul van a lábam. Egy térdműtét után a felépülés két-három hónap, és egyelőre ezt nem engedhetem meg magamnak. Mindenféle védőszereket szedek meg kenőcsöket használok, így próbálom kihúzni addig, amíg megejthetem ezt a műtétet. A vállalt dolgaimra nem lehet hirtelen azt mondani, hogy nem vagyok.”

Azt mondja, minden nap gondolatban bejelenti a visszavonulását, mert ahogy fogalmaz, a pizsamát levetni és felöltözni is nagyon nehéz számára. Nevetve hozzátette, hogy az évek múlásával legszívesebben otthon pihenne.

„Lélekben igazából már abbahagytam. De mint egy cirkuszi ló, ha megfújják a trombitát, az ember megy, és amit vállalt, azt teljesíti”

– fogalmaz Molnár Piroska a visszavonulásával kapcsolatban. A színésznő tehát Bodrogi Gyulához hasonlóan a betegsége ellenére folyamatosan vagy színpadon van, vagy forgat, és hozzáteszi, hogy az elismerések és a közönség szeretete pedig számára „csokireszelék a tortán”. Nyilatkozatában még egy érdekes kérdést érintett, Molnár Piroska a következőképp fogalmaz a túl korai tapsról:

„őszintén szólva még ma sem szeretem, ha a közönség elkezd tapsolni, amikor az ember még nem teljesített semmit a színpadon.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)