Bodrogi Gyula bő két héttel a bordarepedése után újra színpadra állt

„Igyekszem ezentúl jobban vigyázni magamra, bár nem ígérhetek semmit” – mondja a 87 éves színész.

2021. szeptember 7., 11:56

Szerző:

Bodrogi Gyula augusztus 19-én szenvedett balesetet: amint azt a 168 is megírta, a 87 éves művész egy próbán leesett egy pódiumról. Miután fájdalmai nem enyhültek, a nemzet színésze másfél hét elteltével orvoshoz fordult és bordarepedést állapítottak meg nála. Bodrogi ekkor a következőket nyilatkozta:

„a gyógyulás egy lassú folyamat, azt mondták az orvosok, hogy legalább még két hét, mire jelentős javulás állhat be, és már nem kell magam csökkentett üzemmódban tartanom. Az a lényeg, hogy már jó úton haladok. Bár így sem álltam le a munkával, de ahhoz, hogy a fájdalmain teljesen elmúljanak, még türelemre van szükség.”

Nos, a fent említett további két hetet a színész nem várta ki, hanem amint szintén ígérte a fenti nyilatkozatban, nem állt le a munkával. A hétvégén emlékkoncertet tartottak Szenes Iván tiszteletére, és amint erről a Bors című lap ír, az előadáson fellépett Bodrogi Gyula. A színpadon volt még többek között Szenes Andrea, Csonka András, Gergely Robert, Kocsis Tibor és Opitz Barbara is, illetve Bodrogi Gyula második felesége, Voith Ági – vele láthatóak a fenti, vasárnap este készült fotón. Alább videó tekinthető meg az eseményről.

Bodrogi Gyula kb. 4 órán át volt a színpadon vasárnap este, és a fellépés után többek között a következőt nyilatkozta:

„egy hasra esés azért nem a világ, amikor a színpadon vagyok, egyáltalán nincsenek fájdalmaim”.

Bodrogi Gyula az RTL Klubon a Reggeli című műsorban is beszámolt az állapotáról, az adásrészletet alább lehet végignézni.

(Kiemelt kép: dfp.hu)