Rossz hírt kapott Bodrogi Gyula, amikor a balesete után másfél héttel orvoshoz fordult

Rögtön az esés után el kellett volna mennie az orvoshoz.

2021. augusztus 30., 11:15

Szerző:

Amint azt a 168 is megírta, másfél héttel ezelőtt volt, hogy Bodrogi Gyula egy próbán leesett egy pódiumról és súlyos sérüléseket szenvedett. A Nemzet színésze díjjal kitüntetett, 87 éves művész zúzódást szenvedett a vállán, bordáinál és a csuklóján, és a balesete után az otthonában lábadozott, miután nem engedte, hogy mentőt hívjanak hozzá.

Azt írja most a Bors című lap, hogy mivel a színész fájdalmai nem enyhültek, másfél hét után Bodrogi mégis orvoshoz fordult.

„Szerdán végül mégiscsak felkerestem az orvost. A panaszaim miatt megröntgeneztek és megultrahangoztak: kiderült, hogy elrepedtek a bordáim”

– többek között ezt nyilatkozta Bodrogi a lapnak, hozzátéve, hogy a doktor azt mondta, jobb lett volna, ha azonnal orvoshoz fordul. A kilátásokról a színész a következőket mondta:

„a gyógyulás egy lassú folyamat, azt mondták az orvosok, hogy legalább még két hét, mire jelentős javulás állhat be, és már nem kell magam csökkentett üzemmódban tartanom. Az a lényeg, hogy már jó úton haladok. Bár így sem álltam le a munkával, de ahhoz, hogy a fájdalmain teljesen elmúljanak, még türelemre van szükség.”

(Kiemelt kép: dfp.hu)