Alain Delon halálhíre terjed az interneten

Alain Delon halálhíre futótűzként terjed az interneten, tévesen.

2022. június 12., 09:06

Szerző:

Alain Delon is az átverés áldozata lett! Egyre több hírességgel fordul elő, hogy a halálhírét terjesztik az interneten annak ellenére, hogy az illető személy él és virul. Most a legutóbbi áldozat a népszerű francia színész volt, aki szerencsére jól van és a képviselői megerősítették, hogy nem halt meg. 

„Csütörtökön (2022. június 9-én) délelőtt 11 órakor elhunyt szeretett színészünk, Alain Delon. Alain Delon 1935. november 8-án született Sceaux-ban. Hiányozni fog, de nem felejtjük el őt. Kérjük, jelezze együttérzését és részvétét az oldal kommentálásával és kedvelésével”

- idézte a Mediamass a szöveget, amely az interneten terjeng - szúrta ki a Blikk.

„Csatlakozik azoknak a hírességeknek a hosszú listájához, akik már áldozatául estek ennek az átverésnek. Még mindig él és virul, ne higgyétek el, amit az interneten láttok!”

- közölték a színész képviselői.

Mint megírtuk, egyébként a világszerte ismert színész eutanáziára készül, ha elérkezettnek látja az időt. A francia színész megkérte a fiát, hogy intézze el: eutanáziával szeretne véget vetni az életének Svájcban. A legendás színész gyermeke, Anthony Delon az RTL Rádió műsorában árulta el apja kérésének a részleteit. A férfi azt is elmondta, hogy megígérte édesapjának, hogy az utolsó pillanatig mellette lesz. Alain Delon eutanáziájáról szóló cikkünket ide kattintva olvashatja el.

A magyar sztárok körében is előfordul, hogy egy rossz vicc miatt a halálhírüket keltik az interneten. Legutóbb Dombóvári István halálhírével szórakozott valaki. A humorista egy fényképet is közzétett a kamu hírportálról, amely a haláláról cikkezett. Dombóvári posztjára rengeteg komment érkezett, sokan felháborodtak, hogy mégis kinek jut eszébe ilyen üggyel kapcsolatban hazudni. Ezt a cikkünket ide kattintva olvashatja el.

(Kiemelt kép: Shutterstock)