A város királynői: Tettlegességig fajult a vita! Videón a luxuscicaharc, ahol ketten is eláztak

A város királynői két olyan jelenetet is prezentált, ami kicsit olyan, mintha a Sztárbox dívás verzióját nézné az ember.

2023. december 11., 14:19

Szerző:

A város királynői az RTL új sorozata, ami gazdag, magyar nők életét kíséri végig és a reality műfajába tartozik, ha lazán értelmezzük a valóság szót.

Ebben már az első héten is volt bőven viszálykodás, akkor Apró Anna és Szécsényi Violetta mondogattak oda egymásnak, de akkor még csak mondogattak.

Most beelőzte őket Solomon Zsuzsanna, aki ugyan férjnél van, de két gyermekét mégis egyedül neveli, valamint Kalmár Paulina, akinek az édesanyja szintén Paulina. Nos, Solomon Zsuzsanna egy vita hevében leöntötte Kalmár Paulinát pezsgővel, amikor ezek a bizonyos királynők éppen Athénban üdültek. Ezt tekintheti meg alább.

Solomon Zsuzsanna és Kalmár Paulina korábban is rosszban voltak, úgyhogy ezek után Pálfiné Paulina szintén kiment Athénba, hogy megvédelmezze a lányát. Ha szereti az olyan egzotikus képzavarokat, mint például az a mondat, hogy

„a lányod felkötötte az orrát a Jézus Krisztushoz”,

vagy az olyan fordulatokat, mint

„tőled is magasabban tartotta az orrát?!”,

akkor önnek már mindenképpen ajánljuk az alábbi videót. De ha önt szórakoztatják az olyan beszólások, mint „sötét” vagy „köcsög”, akkor is érdemes a play gombra kattintania, már csak azért is, mert a jelenet vége az, hogy Pálfiné Paulina belelöki a medencébe Solomon Zsuzsannát és a jelenthez odaérkező férfit.

(Kiemelt kép: RTL/A város királynői)