Szoboszlai Dominik közönségtalálkozót szervez

Közönségtalálkozót szervez Szoboszlai Dominik, az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya.

2024. március 28., 15:49

Szerző:

Szoboszlai Dominik közönségtalálkozót szervez az Európa-bajnokság előtt – írja a Telex. A középpályás által szervezett eseményt május 30-án a Papp László Budapest Sportarénában rendezik meg.


Szoboszlai Dominik élő talkshow-n válaszol a kérdésekre

A rendezvényen a Liverpool magyar válogatott futballistája, a nemzeti csapat kapitánya élő talkshow keretében ad interjút, a színpadon ott lesz a teljes magyar válogatott és meglepetésvendégekre is lehet számítani. A Szoboszlai Live eseményre április 10-én 10 óra 10 perckor kezdődik a jegyértékesítés.

A magyar labdarúgó-válogatottnak tizennégy meccses veretlenségi sorozata van, ebből kilencszer győztek és ötször döntetlent értek el. A csapat azóta nem kapott ki, amióta Szoboszlai Dominik a kapitány. Ezzel Európában a magyar fociválogatotté a leghosszabb veretlenségi sorozat.  Legutóbb március 22-én Törökországot, 26-án pedig Koszovót győzték le barátságos meccsen a Puskás Arénában. Szoboszlai mindkét meccsen gólt szerzett.

(Kiemelt képünk forrása: Szoboszlai Dominik Twitter oldala)

Tudvalevő, hogy a pedagógusok munkája nagyban befolyásolja a gyerekek sport iránti elköteleződését, hiszen legtöbbször ők szerettetik meg a mozgást velük. A Magyar Diáksport Szövetség kezdeményezésére ezért kiválasztották azokat a testnevelő tanárokat, akik többek között ennek a kritériumnak is megfeleltek.