Megüzente a MU: Ronaldo nem eladó

Cristiano Ronaldo fejében sokáig járt az a gondolat, hogy az őszt már egy másik klubban kezdi majd, mivel a Manchester Unitednél eltöltött időszaka nem úgy sikerült, ahogy azt előre eltervezte. Most úgy tűnik, döntött a folytatásról.

2022. június 27., 09:55

Szerző:

Cristiano Ronaldót az egykori angol futball-legenda, David Beckham is szívesen látta volna a csapatánál, az amerikai profi bajnokságban, az MLS-ben szereplő Inter Miaminál, de a portugál klasszis állítólag visszautasította az ajánlatot. Természetesen a Manchester United is időben lépett, és most közölte: Ronaldo nem eladó. Pedig a 37 éves futballista menedzsere, Jorge Mendes elárulta, hogy olyan klubokkal tárgyalt az elmúlt napokban, mint például a Chelsea vagy a Bayern München – írta a Blikk. 

Ronaldo az előző idényben 24 gólt rúgott, de sok kritikát is kapott amiatt, hogy nem tudott úgy küzdeni, ahogy azt a szurkolók megszokhatták tőle. Ám mégis szinte biztosra vehető, hogy ősszel is a United piros mezében fut majd ki a gyepre. A maradásában az is motiválhatja, hogy a csapat új trénere, Erik ten Hag rábízná a csapatkapitányi karszalagot, amit eddig a védő, Harry Maguire viselt.

A portugál futballista ezek szerint továbbra is szívügyének tekinti manchesteri karrierjét, amiben az új edző is kulcsszerepet játszik.

 

(Kiemelt kép: Valter Gouveia / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) felfüggesztette az indiai szövetség (AIFF) tagságát harmadik fél indokolatlan befolyása miatt.