Lewandowski jónak tartja a magyarokat, csapata azonban nem bízza a véletlenre a továbbjutást

A Bayern München támadója az előző idényben szerzett 41 góljával győzött.

2021. szeptember 21., 21:01

Szerző:

Nem ismeri a statisztikákat, de szerinte még egy jó darabig nem tudják a focisták Ronaldohoz és Messihez hasonlítani a teljesítményüket, ezért ő meg sem próbálja – nyilatkozta a Nemzeti Sportnak Robert Lewandowski. A focista azt mondja, saját magával versenyzik, és úgy tűnik, korához képest nagyon jó formában van, most talán a legjobban. A 33 éves focista kedden vehette át az Aranycipőt Münchenben ünnepélyes ceremónia keretében. Az Aranycipőt a legjobb góllövő kategóriában frissen megnyerő lengyel focista azt mondta: „nem számít, honnan jössz, hogy milyen nehéz az út, és meddig tart, amíg eljutsz a csúcsra, a lényeg, hogy keményen dolgozz az álmaidért”.

A Bayern München támadója az előző idényben szerzett 41 góljával győzedelmeskedett. A labdarúgó azt mondta, hogy a magyar válogatottal bizony számolnia kell a csapatoknak, bizonyították veszélyességüket kiemelkedő válogatottak ellen nyáron is az Európa- bajnokságon. Csapata azonban nem szeretné az utolsó pillanatra hagyni a továbbjutást, ezért már úgy szeretnének érkezni Magyarországra, hogy nem eshetnek ki. Ehhez azonban meg kell verniük Albániát.

(Kiemelt kép: magyar szurkolók a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának második fordulójában játszott Magyarország–Franciaország mérkőzés végén a Puskás Arénában 2021. június 19-én. Fotó: Kovács Tamás / MTI)