A következő generációt szeretné inspirálni Dzsudzsák a rekordjával

Nagy lelkesedéssel várja válogatottbeli búcsúmérkőzését Dzsudzsák Balázs, aki vasárnap este a görögök elleni felkészülési találkozón 109. alkalommal ölti magára a címeres mezt, amivel rekorderré lép elő.

2022. november 18., 17:07

Szerző:

A csúcs megdöntésével a következő generációt szeretné inspirálni Dzsudzsák Balázs.

„Ez a magyar válogatottról szól, arról, hogy szeretnék átadni valamit a következő generációnak. Mostantól nem a 108-at, hanem a 109-et kell megdönteni” – tette hozzá a Nyírlugosról indult futballista, aki szerint, ha a jövőben megközelíti valaki a csúcsot, az azt jelenti, hogy a magyar válogatottnak olyan alapemberei vannak, akik folyamatosan, sérülésmentesen tudják segíteni a csapatot.

Dzsudzsák köszönetet mondott az Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetésének, Csányi Sándor elnöknek, Berzi Sándor alelnöknek és Vági Márton főtitkárnak azért, hogy megteremtették annak a lehetőségét, hogy fejlődjön a magyar futball:

„Örülök, hogy egy olyan felívelő pályán van a magyar futball, amit a mi generációnk indított el”

– monda a ballábas szélső.

(Kiemelt kép: A debreceni Dzsudzsák Balázs a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Debreceni VSC-Újpest FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2022. október 16-án.Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)