Dupla áremelés jön elsejétől az egyik banki szolgáltatónál

A Revolut ingyenesen használható személyi számlája egyre népszerűbb Magyarországon is. 

2023. október 18., 11:57

Szerző:

A Standard mellett természetesen a Revolut esetében is léteznek alapdíjas szolgáltatások. Az áremelés most a Standard és Plus csomagokra vonatkozik, de csak 350 000 forint méltányos használati limit felett. Tehát ez alatt az összeg alatt minden változatlan marad, fölötte azonban drágább lesz a tranzakciós díj.

Amint arról a 168.hu is beszámolt, érdemes körültekintően élni a kártya használatával, főként, ha devizát veszünk igénybe.

A pénzváltásra vonatkozó méltányos használati díj november elsejétől a kétszeresére nő a legtöbb lakossági csomag esetében. Ennek értelmében 0,5 százalékról 1 százalékra emelkedik a méltányos használati díj.

A promotions.hu cikkében figyelmeztet, hogy a változás nem vonatkozik mindenkire: a Standard és a Plus ügyfelek esetében a díjak változatlanok maradnak a havi 350 000 Ft‑os méltányos használati limitig.

Minden további pénzváltásra egyszázalékos méltányos használati díj érvényes. A Prémium, Metal és Ultra csomagok esetén nincs ilyen limit, ahogyan méltányos használati díj sincs.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Jakub Porzycki/NurPhoto via AFP)