Lehalt az M0-ás vasárnap reggel

6 kilométeres a torlódás.

2021. augusztus 1., 08:59

Szerző:

Hat kilométeres a kocsisor és 35-40 perccel több a menetidő az M0-s autóút M3-as felé vezető oldalán balesetek miatt – közölte az Útinform vasárnap reggel. Azt írták, az M0-s autóút 11-es kilométerénél, a Nagytétény/Budatétény csomópontnál három személygépkocsi ütközött össze. Néhány kilométerrel arrébb, a hárosi Nagy-Duna-hídon szintén három személyautó karambolozott, ott a két sávból csak egy járható.

A torlódás csaknem 6 kilométeres, a menetidő 35-40 perccel is megnőhet – közölte az MTI az Útinformra hivatkozva.

 

(Kiemelt képünk illusztráció, rendőrök dolgoznak az M1 autópályán, az M0 autóút Románia és Szerbia felé vezető lehajtójánál, ahol a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban meghozott kormányzati intézkedések alapján lezárták a Budapest felé vezető utat a Magyarországon átvonuló külföldi vendégmunkások előtt 2020. március 18-ra virradó éjjel. MTI/Lakatos Péter)

 

Az elmúlt években megugrott a bankkártyás és átutalási forgalomhoz kötődő visszaélésekből eredő károk értéke Magyarországon: a jegybank adatai szerint csak 2023 negyedik negyedévében 8,1 milliárd forintot tüntettek el a csalók az ügyfelek számláiról, a kimutatott esetek száma pedig megközelítette a 48 ezret.