Elképesztő, hol bukkantak egy magyar nő holttestére

A volt élettársa már letartóztatásban. 

2022. február 15., 16:18

Szerző:

Magyar nő holttestére bukkantak a holland rendőrök egy tetőcsomagtartóban, amelyet a múlt héten dobhattak be az észak-hollandiai Orvelte település melletti csatornába – írja a HVG az NlTimes hírportálra hivatkozva. A 37 éves áldozatot már jó ideje keresték a rendőrök, mert eltűnt. A holland rendőrség letartóztatta a nő volt férjét, az 52 éves fogtechnikust.

Egy járókelő február 7-én, hétfőn vette észre a csatornába dobott autós tetőcsomagtartót, és hívta a rendőrséget, akik helyszínelést követően megállapították, hogy a csomagtartót február 5-én, szombaton dobták a csatornába. 

A rendőrség szerint a nő tavaly február óta eltűnt. A nő édesapja a lapnak elmondta, hogy a család 2020-ban jelentette be a nő eltűnését. Az újság szerint a nő már egy ideje halott lehetett, mielőtt a holttestét kidobták. Az édesapának a rendőrség azt közölte, hogy a lánya egy hónapja meghalt. A nő prostituáltként dolgozott, és kábítószer-kereskedelemben is részt vehetett.

A házaspár két gyermekét 2019-ben vitték el otthonukból.

(Kiemelt képünk: 168.hu / Merész Márton)

Tizennégy év fegyházbüntetésre ítélte a Pécsi Törvényszék csütörtökön, nem jogerősen a "pécsi fekete angyalként" elhíresült férfi klinikai ápolót, aki egy koronavírusos beteg halálát okozta 2022 decemberében - tájékoztatta a bíróság az MTI-t.