17 éves fiú rabolt ki egy férfit a nyílt utcán

Leütöttek és kiraboltak egy férfit a nyílt utcán. A megtámadott férfi hívta ki a rendőröket, miután magához tért.

2021. július 17., 14:32

Szerző:

Hatvanezer forintért ütötte le és rabolta ki a két fiatal, a 32 éves férfit az utcán. 

A 17 éves Tolna megyei fiúnak és 22 éves barátjának sürgősen pénzre volt szüksége. Ahelyett, hogy tisztességes úton szerezték volna meg, inkább úgy döntöttek rabolnak. Egy férfit ütöttek le a nyílt utcán. A megtámadott férfi elvesztette az eszméletét. A magatehetetlenül fekvő férfitől 60 ezer forintot raboltak el, továbbá a bankkártyáját és az iratait is magukkal vitték. 

Az elkövető nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. Kiderült, hogy a közelmúltban egy 12 éves kislány kezéből csavarta ki a telefonját, majd elszaladt vele. 

A tolna megyei rendőrök pár órán belül elfogták a két helyi fiatalt. A nyomozók őrizetbe vették a 17 éves fiút. Több vagyoni bűncselekmény miatt indítványozták a letartóztatását. A 22 éves fiút gyanúsítottként hallgatták ki. 

/Kiemelt kép: 168.hu/



Huszonöt év fegyházbüntetésre és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság a Deák téri késelés egyik elkövetőjét - közölte hétfőn a Fővárosi Törvényszék. A tájékoztatás szerint a fiatal férfit több ember sérelmére elkövetett emberölés, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt ítélték el.